[заключена] Стратегия за борба с мобилните оператори
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
@Nik_21
Който плаща, той поръчва музиката, викаш? :D
@Ludogoretz
Мама миналата година пък таблет я навили да си вземе от Мтел по телефона. Естествено, каза ми, след като се беше съгласила. хаха
При положение че има смартфон, пластмасовият таблет реално не й трябваше - не е компактен като телефона, нито кой знае колко мощен; само щеше да плаща за него без особена полза. За мое щастие той пък и дойде вече използван и със заключен екран, съответно с чужда СИМ-карта, затова решението да се откаже от договора беше взето много по-лесно. :)
Който плаща, той поръчва музиката, викаш? :D
@Ludogoretz
Мама миналата година пък таблет я навили да си вземе от Мтел по телефона. Естествено, каза ми, след като се беше съгласила. хаха
При положение че има смартфон, пластмасовият таблет реално не й трябваше - не е компактен като телефона, нито кой знае колко мощен; само щеше да плаща за него без особена полза. За мое щастие той пък и дойде вече използван и със заключен екран, съответно с чужда СИМ-карта, затова решението да се откаже от договора беше взето много по-лесно. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
[Quote]За мое щастие той пък и дойде вече използван и със заключен екран, съответно с чужда СИМ-карта, затова решението да се откаже от договора беше взето много по-лесно.[/Quote]Виж значи мошениците как пробутват таблети втора ръка (angry). Добре че не си "оставил магарето в калта" и си взел инициативата в свои ръце, респект :).
Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
Хора, самия факт, че в един офис на оператор можеш да получиш една оферта, а в друг друга е едно огромно извращение. Но още по-голямо извращение е, когато това не се хареса на някой и реши, че трябва да се бори с това, всички да скачат срещу него и да му обясняват колко е зле. Какво не ви е наред, да оправдавате и приемате за нормална политиката на операторите? Значи според вас, трябва да обикаляш от офис в офис или да звъниш през половин час на отдел лоялни клиенти за да получиш най-добрата оферта? Значи ако операторите измамят някой, вместо разбиране и съчувствие, трябва да допълнително да насаждате чувство на вина - "да си чел". Договорите на мобилните оператори са толкова сложни и мъгливи, че затрудняват даже и юристи, а вие какво казвате на хората - "Като не си адвокат със специалност корпоративно и търговско право, ще те лъжат операторите". Това, което аз искам е ясни правила, при офертите за лоялни клиенти. Едва ли е толкова трудно да се направи някаква формула за отстъпки на базата на време през което си бил клиент и на базата на потреблението. Другото което искам е, консултантите да не се чудят как да ми пробутат някакъв договор, който няма нищо общо с моите нужди и потребление. Също така, ако нещо по договорите не ми е ясно да не ме лъжат, а открито да ми казват за какво става въпрос. Толкова много ли искам? Толкова трудно ли е това? Толкова ненормално желание ли е това, че повечето хора тук, трябва да обясняват, че щом искам такова нещо съм тъп и прост? А те какви са с мнения от рода на "Щом не ти отърва никой не те кара насила"
Re: Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
[Quote]Толкова ненормално желание ли е това, че повечето хора тук, трябва да обясняват, че щом искам такова нещо съм тъп и прост? А те какви са с мнения от рода на "Щом не ти отърва никой не те кара насила"[/Quote]+1 Златни думи, абсолютно съм съгласен с вас demy26. За съжаление, ние българите сме долен, завистлив народ и рядко добропорядъчен и законопослушен български гражданин може да получи подкрепа от околните. Напротив - надълго и нашироко ще му обяснят колко е тъп, прост и беден и колко те са "умни, богати и красиви" и как въобще не ги бъркат скъпите абонаментни планове на мобилните монополисти. Не случайно "в Ада, около българския казан с катран няма дяволи-пазачи", българите един-друг сами се дърпат обратно.
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
Много си прав колега.
[Quote]Не случайно "в Ада, около българския казан с катран няма дяволи-пазачи", българите един-друг сами се дърпат обратно.[/Quote]
Остави приказките на страна.
Левски също е прекаран през цяла София от 3 заптиета. СлучаЕност? Не мислА.
Аман от псевдоиграчи, дето си спестяват от залъка за Айфон и имитация на благосъстояние.
Остави приказките на страна.
Левски също е прекаран през цяла София от 3 заптиета. СлучаЕност? Не мислА.
Аман от псевдоиграчи, дето си спестяват от залъка за Айфон и имитация на благосъстояние.
Просълзих се... Вместо да хленчите, отидете да работите.
Re: Re: Re: Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
[Quote]Просълзих се... Вместо да хленчите, отидете да работите.[/Quote]
... за да стават шефовете по-богати.
... за да стават шефовете по-богати.
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Re: Re: Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
Хаха ти като работиш забогатя ли?
Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
Не че разбрах какъв е смисълът на темата (и има ли изобщо такъв), но и така мога да кажа, че последните коментари са чиста проба СПАМ. Обръщам се към модераторите да си свършат работата като изтрият СПАМ постовете, а защо не и направо да заключат темата.