[Заключена]Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.[Архив]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
да подписваш и губиш номера си
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
[Quote]За съжаление мениджърите във Вива са буквално луди и сами си гонят клиентите. Декември месец мой познат искаше да мине от 15 лв. на промоцията за 30 лв. и не му разрешиха, хем и жалба му написах.[/Quote]
Мда. И Кобрети се оплака, че не го искали и мина на Мтел. Тъпо е това да чакаш целия период на договора да мине, за да подпишеш с промоционални планове. При другите два оператора не е така, и това наистина е лошо за Виваком.
Мда. И Кобрети се оплака, че не го искали и мина на Мтел. Тъпо е това да чакаш целия период на договора да мине, за да подпишеш с промоционални планове. При другите два оператора не е така, и това наистина е лошо за Виваком.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Сигурен съм, че много хора ще се откажат от каквито и да е договори за моб. услуги с бтк поради тази причина.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
При мен при изтекъл договор не ми дават да премина от тънка тарифа на Maxicall xs za 2,90 лв. Сега "преоговарям" с ползвателя на картата да я прехвърля на слим Боб.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
[Quote]Дата:
14.03.2015 11:50
При мен при изтекъл договор не ми дават да премина от тънка тарифа на Maxicall xs za 2,90 лв.[/Quote]
Това вече е безобразно! Да не би да е проблем с служителите в магазина, пробва ли в друг?
14.03.2015 11:50
При мен при изтекъл договор не ми дават да премина от тънка тарифа на Maxicall xs za 2,90 лв.[/Quote]
Това вече е безобразно! Да не би да е проблем с служителите в магазина, пробва ли в друг?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
В офисите много лъжат, обади се на оператор и питай може ли да минеш на новия палн. Ако не може бягай на Боб и тва е.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Пробвах в няколко магазина и на 123, но проблема е, че просто такива са условията на промоцията, което е тъпо:
4. УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА
а) Нови и съществуващи абонати, [B]които сключат нов 24-месечен договор за тарифен
[/B]план MaxiCall XS, ще получат 50% отстъпка от месечната такса. Д
Миналата година имаше същата промоция на MaxiCall XS + 1 номер неограничени за 2,90 лв. тогава исках 2 карти да ги направя на този план. Едната беше предплатена и нямаше проблеми, но другата беше на Вива фрии без договор и пак неможеше и я прехвърлих на Слим Боб.
4. УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА
а) Нови и съществуващи абонати, [B]които сключат нов 24-месечен договор за тарифен
[/B]план MaxiCall XS, ще получат 50% отстъпка от месечната такса. Д
Миналата година имаше същата промоция на MaxiCall XS + 1 номер неограничени за 2,90 лв. тогава исках 2 карти да ги направя на този план. Едната беше предплатена и нямаше проблеми, но другата беше на Вива фрии без договор и пак неможеше и я прехвърлих на Слим Боб.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Досега бях на култовата карта на вива бонуси без край но от как боб пусна 500 мин за 10 лв вивата потъна не ми харесва да се обвързвам с договори и съм патил от договор
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
BOB-ската оферта е по-добра. Предлага същото за 14.90лв./месец с БЕЗСРОЧЕН договор. Нощните 2000 МБ на Виваком не ме интересуват и няма как да са причина да подпиша двугодишен договор.
Ако много държа на 4000 МБ и да се прецакам с двугодишен договор, то Теленор имат по-добра оферта за 14.99лв./месец от тази на Виваком, защото теленорските 4000 МБ не се делят на дневен и нощен трафик.
Ако много държа на 4000 МБ и да се прецакам с двугодишен договор, то Теленор имат по-добра оферта за 14.99лв./месец от тази на Виваком, защото теленорските 4000 МБ не се делят на дневен и нощен трафик.
Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Аз реших, в началото на Май пускам заявление за пренос на номер. Дано само и тогава има такива привлекателни оферти, да не вземе всичко да замре, че тогава ще има да го мисля...:D