[Заключена]Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.[Архив]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Мнението ни е, не че са перфектни двугодишните договори , а, че за първи път виждаме да се случва нещо подобно в нашата държава. Офертите са страхотни, но вие не спирате да хейтите по всичко. Не само за двугодишните, но и за едногодишните, също и за тези които са безсрочни. Няма такава държава, като нашата. Никога не сте доволни, все сте намръщени, нацупени, света ви е крив. Ние сме може би най-недоволната нация в света. Винаги гледаме лошата страна на живота, никога добрата.
Като не ви харесват предложенията - НЕ ПОДПИСВАЙТЕ, но не казвайте във всяка една тема, че другите са балъци, първосигнални, или неща от сорта "2Г БЕЗ ВАЗЕЛИН!!! Защото наистина, ще се вземат мерки.:)
Като не ви харесват предложенията - НЕ ПОДПИСВАЙТЕ, но не казвайте във всяка една тема, че другите са балъци, първосигнални, или неща от сорта "2Г БЕЗ ВАЗЕЛИН!!! Защото наистина, ще се вземат мерки.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Нормално, все пак национална черта на българина е страха да не настине и да не се мине :D
Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
[Quote]
zlostorko
Дата: 18.03.2015 10:30
Нормално, все пак национална черта на българина е страха да не настине и да не се мине [/Quote]
...и да не събере границите...:D
Предлагам на тези, които са сключили договори по тази оферта, да си снимат само часта с мб-те. Сложете по един скрийншот, така хората ще бъдат информирани и подготвени!;) Не слагайте имена или тази част с печата от магазина.
zlostorko
Дата: 18.03.2015 10:30
Нормално, все пак национална черта на българина е страха да не настине и да не се мине [/Quote]
...и да не събере границите...:D
Предлагам на тези, които са сключили договори по тази оферта, да си снимат само часта с мб-те. Сложете по един скрийншот, така хората ще бъдат информирани и подготвени!;) Не слагайте имена или тази част с печата от магазина.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Не искам да съм балък с двугодишЕн договор напрактика доживотен с техните увъртания и шикалкавения бъдете вие аз не и не.
Помислете бе хора мислете с главите си затова сме на това дередже от хора,като вас във власта подписали неизгодни договори
Помислете бе хора мислете с главите си затова сме на това дередже от хора,като вас във власта подписали неизгодни договори
Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Е и на тези условия, ако викаш че са неизгодни двугодишните договори ... Нямам ДУМИ!!!:S
А, забравих да напиша - СУПЕР доволен съм от двегодишния ми договор, условията му ме устройват ИДЕАЛНО!!! Бих го разписал и за ТРИ години защото ми върши перфектна работа, ама пък няма за три години,... жалко!;)
А, забравих да напиша - СУПЕР доволен съм от двегодишния ми договор, условията му ме устройват ИДЕАЛНО!!! Бих го разписал и за ТРИ години защото ми върши перфектна работа, ама пък няма за три години,... жалко!;)
[Quote]Не искам да съм балък с двугодишЕн договор напрактика доживотен с техните увъртания и шикалкавения бъдете вие аз не и не.
Помислете бе хора мислете с главите си затова сме на това дередже от хора,като вас във власта подписали неизгодни договори[/Quote]
Чуствам се като най-големия балък, че плащам на ментел 20.94лв за неограничени минути и 5гб (blush) Също така още не мога да преживея и 2-годишния договор за интернет пак с ментел за 10лв
Помислете бе хора мислете с главите си затова сме на това дередже от хора,като вас във власта подписали неизгодни договори[/Quote]
Чуствам се като най-големия балък, че плащам на ментел 20.94лв за неограничени минути и 5гб (blush) Също така още не мога да преживея и 2-годишния договор за интернет пак с ментел за 10лв
Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Като стана дума за договорите за домашен интернет - там наистина нещата са други. Промоцията е за 8 лв, но двугодишният без промоция ти е само 16, а едногодишният - малко повече (19 ли беше?). Ето това е пример за балансирани оферти, където няма голямо прецакване каквото и да избере човек. Аз лично също сключих двугодишен на тази промоция, защото си направих сметката, че даже след година да го прекратя, в най-лошия случай общо ще пкатя пак толкова, колкото ако не съм подписвал. :)
Хахаха. Какви увъртания не мога да ви разбера, хора. Никой не ти слага пистолет до главата, като ти изтече правиш пренос на друг оператор. Или пък подписваш за една година, или пък я буташ на предплатена. Разбрахме какви са ви доводите в няколкото теми за промоциите. Всеки има право на мнение, но вече прекалявате. Между другото, последните 4-ри години съм с изтекли двугодишни договори към Глобул, Е ПА НЕ СЪМ УМРЕЛ.;) Получих за тогава най-изгодните оферти. Сега са още по-изгодни, дори от повечето страни в европа.
Относно управляващите, те подписват още по-изгодни договори за тях, а не за нас!:D
Ще ви помоля вече да пишете по темата с промото от Виваком, защото и аз се подвеждам. Всяко мнение, което от тук нататък не е по темата, ще бъде изтрито. По-късно ще я почистя из основи, ако преди това друг модератор не го направи.
Относно управляващите, те подписват още по-изгодни договори за тях, а не за нас!:D
Ще ви помоля вече да пишете по темата с промото от Виваком, защото и аз се подвеждам. Всяко мнение, което от тук нататък не е по темата, ще бъде изтрито. По-късно ще я почистя из основи, ако преди това друг модератор не го направи.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Имам чувството, че ако някои оператор пусне план с неограничени разговори и интернет за 0лв./мес. с 2 г. договор, пак ще се намери някой да намери кусур или ще чака по-добра оферта, примерно оператора да му плаща на него, че ползва услугата!
Г-н Бачев, обяснете ми моля, защо съм балък- имам сключен 2 годишен договор за 30лв- неограничени минути към всички и 11ГБ интернет. До момента бях с 2 телефона, плащах за двата между 50-60 лв на месец- общо за 2-та имах 600 мин. и 750МБ нет. Сега имам 1 телефон, което за мен е голямо удобство. Няма как да ми надписват сметката (случвало се и при двата оператора). Устроил съм се в БГ и нямам намерение да ходя в чужбина.