[Заключена]Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.[Архив]
Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
[Quote][B]bimbim2k
Дата: 16.03.2015 18:12
[/B]
Ами ако не си променят политиката до края на годината
ще бягам , ама до тогава съм вързан и няма мърдане(икономически смисъл заради неустойките е все тая да ли ще ги плащам или ще си ги имам и ползвам услугите със старите отстъпки)
[B]Oбаче до края на година може и да сменят собственика и политиката има доста вода да изтече още[/B][/Quote]
Ама как познах преди дни кво ще стане, тоя форум доста способности дава :)
Първата част се изпълни и логично следва да се случи и втората за смяна на политиката но ще иска доста време
Дата: 16.03.2015 18:12
[/B]
Ами ако не си променят политиката до края на годината
ще бягам , ама до тогава съм вързан и няма мърдане(икономически смисъл заради неустойките е все тая да ли ще ги плащам или ще си ги имам и ползвам услугите със старите отстъпки)
[B]Oбаче до края на година може и да сменят собственика и политиката има доста вода да изтече още[/B][/Quote]
Ама как познах преди дни кво ще стане, тоя форум доста способности дава :)
Първата част се изпълни и логично следва да се случи и втората за смяна на политиката но ще иска доста време
Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Най-новата тъпотия от служител на Виваком денс - Брат ми е на вива фрий с изтекъл договор и отишъл в техен офис да премине на XL за 15 лв. и оня казал - "Ами тази промоция я прекратиха онзи ден, но можете да минете на такса 30лв с 600 мин."
Разбира се че ще мине, но директно на Трансфера на Мтел!:D:D:D
Разбира се че ще мине, но директно на Трансфера на Мтел!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Промоцията за 30 лева пак се върна 2000 минути и 10000 мв ;).
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Това да, но той му казал, че промоцията за 15 лв на XL е спряна и може да мине на този план, но на стандартните му условия - 30 лв 600 мин. Въпросния служител да се благозари, че не бях и аз там... Нищо, Мтел печелят още един абонат!!! Вива губят...:|
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Идва вече Април, казвайте си го направо - 2 х 5000 мб )))) Сутрин и вечер ))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Пробвал се е, ако мине. Цървули, ебаси наглите служители, отвсякъде ни заливат с реклами за смазващата им оферта, тоя палячо казал, че вече била спряна...:S:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
А аз току-що се опитах отново да питам какви са "стандартните условия" (Освен таксата. Интернетът не е ясно колко е. според сайта трябва да си е 2+2, но при предишното ми питане ми казаха, че е 1+2. Тоест, казаха ми 2) и така и не можаха да ми отговорят на телефона. :D
Иначе ясно, че 15-левовата промоция си я има и човек ако наистина иска да мине на нея, все ще намери някъде служители, които поне това да знаят.;)
Иначе ясно, че 15-левовата промоция си я има и човек ако наистина иска да мине на нея, все ще намери някъде служители, които поне това да знаят.;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Нема такива работи, да търся свестни служиттели, до там ли стигнахме? Ох, тоя да се благодари че не бях и аз там... Процедира се така в случая, БАЙ,БАЙ. Да живее конкуренцията:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Не не, процедира се с оплакване към оператора и бай бай ще има за боклука който лъже хората. Като остане без работа тогава да видим какъв лъжец ще бъде. Кажи в кой офис се е случило това, да се знае!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Съгласен съм с теб. Помияра е излъгал нарочно, за да лапне по-голям бонус, ако се излъже клиента да пусне карта на високата такса. Така той бие по собствения си оператор, който губи клиенти.
Препоръчвам заради това. че ви е излъгал в очите, да пуснете жалба срещу него. Като загуби работата си, ще се замисли следващия път.
Препоръчвам заради това. че ви е излъгал в очите, да пуснете жалба срещу него. Като загуби работата си, ще се замисли следващия път.