Вчера ходих до офис на Виваком да си спирам и последната останала карта при тях. Като им казах, че ще спирам номер, изобщо нямаше никакви опити да ме зарибяват за други техни услуги. Направо си ме питаха за номера. След като обработиха документите на компютъра ми казаха да въведа фалимия и подпис на touchpad-a. Естествено заради много "лоялни" практики на Виваком никога не бих им предоставил подписа си по този начин.
Преди да има кажа, че ще се подпиша само на хартия ги попитах: "Като ми давате да се подпиша на touchpad-а аз от къде да знам на какво се подписвам?" и те съвсем нагло вместо да обърнат монитора ми подадоха листа, който е предназначен за клиента и казаха "Ето на това се подписваш". Пък какво правят зад компютъра изобщо не е важно... Накрая си подписах на хартия след като категорично им отказах на touchpad-a.
[Заключена]Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.[Архив]
Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Те никога с нищо не са запознати :D
Някъде в условията точно на Net&Call пишеше, че "не се прилагат допълнителни ограничение". Аз също не съм чувал при някого да се е случвало, включително при мен (До скоро бях с много малък пакет и съм го надвишавал в пъти), така че не би трябвало в това отношение да има проблеми:)
Някъде в условията точно на Net&Call пишеше, че "не се прилагат допълнителни ограничение". Аз също не съм чувал при някого да се е случвало, включително при мен (До скоро бях с много малък пакет и съм го надвишавал в пъти), така че не би трябвало в това отношение да има проблеми:)
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Така е! Аз миналия месец имах трафик около 12гб при договорени 10гб и не са ми рязали от ограничението, по-ниско от 128кбпс. Такава практика имаха Глобул навремето.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Вече може да смените заглавието"Виваком Не контрира...."
Вече си имат забрана да го предлагат за преподписване и има доста жалби за това.
Вече си имат забрана да го предлагат за преподписване и има доста жалби за това.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Значи да не очакваме скоро нищо по-добро от тях, щом и за този се стискат - аз поне така го тълкувам
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Вчера разговарях с оператор на 123 и ми потвърдиха, че мб са разделени на дневни и ношни(от 10:00 до 22:00 - дневни и от 22:00 до 10:00 нощни).
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Много правилно колега. И аз мисля да си спра картата но Виваком стават все по нагли! Минавам на Боб!