[Заключена]Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.[Архив]
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Имайки предвид че на Виваком мрежата е по добра на покритие и за нет Мтел доста трябва да се напънат щом в центъра на града ми заглъхваше по малко(no)
Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Можем ли да обявим реконтра с последно десет?
:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D
Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
А така, удри. Без кос, всичко кос и накрая някой оператор ще е валат. хах Голям бой си спретнаха операторите.
---
Ще видим дали ще има великденски ПОСЛЕДНИ промоции и след това затишие - пред есенна буря може би.:D
---
Ще видим дали ще има великденски ПОСЛЕДНИ промоции и след това затишие - пред есенна буря може би.:D
Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Голяма игра на белот си спретнаха операторите :) Да видим последно 10 къде ще е :D Евентуално и терците ще имат значение при броенето :)
Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Здравейте, и поздрави за хубавия форум, случайно попаднах на него докато ровех в сайта и се оказа доста интересен и полезен. Тъкмо се бях наканил да подписвам с Вива преди няколко дни и прочетох при вас, че от Теленор ще пускат офертата за 1000 мин./4000 мб., та днес в обедната почивка докато се наканя да ида до Теленор да се прехвърля при тях, видях че Вива също са вдигнали мегабайтите на 4000. Обадих се на една позната, която работи там и ми каза е няма разделение на нета, на дневна/нощна, доста убедено звучеше момичето. Въпросът ми е някой има ли сигурно инфо., защо май при операторите в момента всичко е предпоследно :S. Аз в момента съм на Вива и не ми се ще да се прехвърлям, но ако ще подписвам 2 г. дог., и нета им е на дневна/нощна не е оферта в момента.
Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Естествено, както и можеше да се очаква, цените на телефоните са по-високи с този план. Доста добре измислена схема - зарибяват ни с ниски такси,а ни дерат със безумно скъпи телефони.
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
днес им звъннах и казаха,че ги делят
вива операторка имаше наглостта да спомене, ако не ми стигат 2гб нет да си пусна за 2.90 -400мб
алооо а другите неизползвани 2 гб ко ги правиме, затова минах и ще мина на мтел или боб!
вивата,ако пусне без договор, но не този безполезен фриии;)
вива операторка имаше наглостта да спомене, ако не ми стигат 2гб нет да си пусна за 2.90 -400мб
алооо а другите неизползвани 2 гб ко ги правиме, затова минах и ще мина на мтел или боб!
вивата,ако пусне без договор, но не този безполезен фриии;)
[Quote]Естествено, както и можеше да се очаква, цените на телефоните са по-високи с този план. Доста добре измислена схема - зарибяват ни с ниски такси,а ни дерат със безумно скъпи телефони.[/Quote]
Ти какво искаш? 5 лв на месец за неограничени разговори и нет + S6 или 6S за 50 лв еднократно?
Разберете вече че операторите НЕ могат да пускат евтини устройства заради тъпия закон... Вече ги глобяваха няколко пъти...
Ти какво искаш? 5 лв на месец за неограничени разговори и нет + S6 или 6S за 50 лв еднократно?
Разберете вече че операторите НЕ могат да пускат евтини устройства заради тъпия закон... Вече ги глобяваха няколко пъти...
Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Вивата дори и да увеличат предлаганите МБ пак не са конкуренти на последните оферти от Мтел още повече в цените на телефоните, които за промоционалният план са доста по-високи. Спред мен ако искат да направят нещо повече просто трябва да намалят цените на телефоните за този план. Предполагам, че доста хора биха искали да си вземет и добър телефон.
Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Как точно ще реконтрира Мтел?
Едит: Видях
Едит: Видях