[Заключена]Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.[Архив]
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
2 ж мрежата не е направена за слушане на радио , затова се и товари . Грехота е 3 ж мрежата да се ползва на 10 % . Все едно имаме кола и камион .. Понеже камиона имаме лимит 10 гига. То после караме всичко с колата .. Те затова се сриват мрежите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Но пък от друга страна много малко хора ползват 2Г в града и вероятно не оказва голямо влияние. Наскоро си взех предплатена data карта на Теленор и 2Г-то като че ли е даже една идея по-бавно (Освен ако и те не ограничават скоростите на 2Г? Нямам идея как е там. Не съм зареждал допълнителен пакет, за да стигна до намалена скорост).
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Виваком отвръща на удара от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
[Quote]Виваком отвръща на удара[/Quote]
Трябва да предложат нещо наистина по-добро от офертите на БОБ. Засега все още им дишат праха:
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/maxi-call
P.S. Получих СМС с такава оферта от тях, затова пиша. Собственик съм на легендарната "Бонуси безкрай" и още не са се отказали да ме агитират да мина на договор с някакъв недъгав план.(woo)
Трябва да предложат нещо наистина по-добро от офертите на БОБ. Засега все още им дишат праха:
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/maxi-call
P.S. Получих СМС с такава оферта от тях, затова пиша. Собственик съм на легендарната "Бонуси безкрай" и още не са се отказали да ме агитират да мина на договор с някакъв недъгав план.(woo)
Re: Re: Re: Виваком отвръща на удара от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Да колега не направят ли опит да отвърнат поне подобаващо Вивата потъва и затъва откъм абонати а после дивото трудно се гони има какво да променят и в условията по договорите.Вчера след разговор с отдел обслужване на клиенти бях очарован от тяхните условия по договора и дори ще имам една бонус м.такса както и възможноста да минавам на по изгоден план и минутите се прехвърлят за месеца в другия изобщо в ПЪТИ по добри условия предложи Мтел просто и аз не вярвам на случващото се:)
Re: Re: Re: Виваком отвръща на удара от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Виваком сами си гонят клиентите, имам една карта на тънка тарифа за 5 лв./мес. (безсрочен договор), и искам да преподпиша на maxi call xs за 2.90 лв. + 2 г. договор, но не можело, важи само за нови абонати. Миналата година, като пуснаха същите оферти пак исках да сменя плана на една друга вивакомска карта и ми отказаха, тогава я прехвърлих на слим боб. Сега пак ще се случи същото, не стига, че за същите пари дават с 40+40 мин. по-малко минути в сравнение с Боб и има 2 г. договор, а и са нагли и не ми дават да преподпиша. Много ме дразнят в последно време Виваком!
Re: Re: Re: Re: Виваком отвръща на удара от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Е за това никога не бих подписал. При Мтел ако си на безсрочен може да идеш и да преподпишеш на 1 лев.
При Виваком стари абонати са нищо за тях и не ти дават нито преподписвания, нито промоции. Недай боже да поискаш преди последните 3 месеца да КАЧИШ такса и да минеш на друг план - НЕ МОЖЕ.
Да са живи и здрави, за тва си стоим на Мтел.
При Виваком стари абонати са нищо за тях и не ти дават нито преподписвания, нито промоции. Недай боже да поискаш преди последните 3 месеца да КАЧИШ такса и да минеш на друг план - НЕ МОЖЕ.
Да са живи и здрави, за тва си стоим на Мтел.
Re: Re: Re: Re: Виваком отвръща на удара от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Определено са най-нагли напоследък, а аз имам съмнения и за още един подводен камък в новата им промоция: Нали 400 от минутите са всъщност 2 пакета, намалени на 100 процента. Дали няма да се окаже, че след изтичане на договора или предсрочно прекратяване ще се плащат и те;)
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком отвръща на удара от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Ще се плащат. Таксата става 65 лева след изтичане.
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком отвръща на удара от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
С тази неадекватна политика и планове и условия сами ще си изгубят абонатите:D както Теленор около Нова година те откакто подпишат с Мтел всичко свършва за Вивата а че са СУПЕР НЕАДЕКВАТНИ нямй спор(woo).Вива доста сериозно трябва да обърне внимание на случващото се
Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Преди малко разговарях с операторката на Виваком и тя ми каза, че минутите не ги делят и че интернета от 4000 МБ може да се използва целия и през деня Без да се дели на дневен и нощен