Закупуване на телефон от Mobilebulgaria

tsonchev
Регистриран: 05 авг 2005, 23:12

Закупуване на телефон от Mobilebulgaria

Мнение от tsonchev » 29 юни 2009, 13:19

Искам да си закупя телефон онлайн от mobilebulgaria. Може ли да ми кажете какви рискове крие това и най-важното как стои въпросът с гаранцията. Виждам, че в сайта пише напр. 24 месеца гаранция за даден апарат, но никъде няма повече информация ще получа ли гаранционна карта и къде ще се извършва сервизното обслужване при евентуална повреда. Благодаря Ви предварително.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Re: Закупуване на телефон от Mobilebulgaria

Мнение от vladovn » 29 юни 2009, 14:21

mobilebulgaria не продава телефони, това го правят търговците чрез сайта. Гаранцията си е посочена, пише си го http://www.mobilebulgaria.com/shop/markets.php?id=56 така е за всички останали. На гаранционната карта си пише и къде е сервиза, с куриери се праща и получава.

tsonchev
Регистриран: 05 авг 2005, 23:12

Мнение от tsonchev » 29 юни 2009, 16:16

Ок. Благодаря за инфото :)

vivacomo
Регистриран: 29 апр 2009, 09:58

Мнение от vivacomo » 29 юни 2009, 18:58

От обява с куриер,не го прави освен ако не е от Алекгруп тогава ти е спукана работата:)))))
Не се навивай по-добре посети магазин на Джеф,има ги почти във всеки град,продават и 2-ра употреба и замени правят.
Не се набутвай ще пишеш после как са те врътнали.

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 29 юни 2009, 19:41

Напиши по-подрабно какво имаш предвид?

chicho_tomovata_koliba
Регистриран: 18 авг 2006, 11:51

Мнение от chicho_tomovata_koliba » 29 юни 2009, 19:47

jeff??? кой си купува телефони от там вече ??? да не говоря какви са измамници и за малкото които стъпят при тях !!! А телефоните им са по-скъпи от абсолютно всички други фирми на пазара.

vladovn

Мнение от vladovn » 29 юни 2009, 20:50

А-а-а теб те знаем колко си се сдушил с алекгруп, но в случая няма смисъл от коментар, той отдавна си направи отделен сайт и се махна от тук.

АЛЕКГРУП
Регистриран: 14 апр 2005, 09:22

Мнение от АЛЕКГРУП » 29 юни 2009, 21:39

Не съм се манал, следя ви от близо;)) Шегувам се. По-добрия варянт е да си имам собствен сайт, нали;), но мога да ви кажа, че колегите са коректни. Не мога да гарантирам на 100%, но мисля, че има доста клиенти на този сайт които ще потвърдят думите ми. Всичко което се иска от вас е много просто: към всеки от магазините си има описание на гаранция-прочетете ги. Благодара за доверието, ако съм разбрал правилно...

vladovn

Мнение от vladovn » 29 юни 2009, 22:21

off/ Много рекламаторска започва да става тая тема....
ПП коректен си, каквото съм взел още работи :)

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 29 юни 2009, 22:30

Гаранционна карта ще получиш заедно с телефона.
Виж,фактура или касова бележка е съмнително че ще получиш,да не кажа че е почти невъзможно.
Има вероятност да не получиш и упътване на български,но това е бял кахър.
Съветвам те да се поинтересуваш предварително какво включва комплекта на избрания телефон,за да не останеш неприятно изненадан след това.Във връзка с това някои фирми предлагат услугата "отвори и плати",т.е. имаш възможност да провериш наред ли е всичко с комплектацията на телефона и неговата документация и чак тогава да платиш самия телефон.
Има фирми,които според мен трябва да избягваш и такива,които са достатъчно коректни че да им се довериш.
За гаранционното обслужване нямам наблюдения,тъй като все още нямам проблем с никой от телефоните,закупени от сайта.

Отговори