Заплащане на некоректна фактура???
Re: Заплащане на некоректна фактура???
На ръка? И при излязла фактура?
Хайде, моля ви, бъдете обективни - аз не знам при нито един оператор да има подобна практика. Пари винаги се връщат в следваща фактура, ако имате вече излязла такава. И не ме разбирайте погрешно - не казвам, че е правилно, казвам просто как става.
Хайде, моля ви, бъдете обективни - аз не знам при нито един оператор да има подобна практика. Пари винаги се връщат в следваща фактура, ако имате вече излязла такава. И не ме разбирайте погрешно - не казвам, че е правилно, казвам просто как става.
Напиши ми на лична бележка номер, име и какъв е проблемът и ще ти кажа как да постъпиш. Ако желаеш, разбира се :)
Изпратих Ви бележка.
Независимо от това мисля че възможно при обективни обстоятелства фактурата да се анулира.
Независимо от това мисля че възможно при обективни обстоятелства фактурата да се анулира.
а аз искам да разбера от кой на кой план си си сменил тарифата, ей така информативно, за да се презастраховам другия или по-другия месец като и аз преподписвам...:|
Бях на Фул Макс за 19.90 сега съм на ънлимитед 24.90. Проблема идва от това че преминах на новия план след засичането ми. Засичат ме на 25-то число, а аз преминах на 4-то число след.месец, от магазина където подадох заявлението се кълняха, че билинга ще се "справи". Все още не съм видял детайлите на фактурата, но от 123 ми казаха че са ми отчетени и тарифирани разговорите към другите оператори по "общият" ред (32 ст.) а не са включени в минутите на "ънлимитед" към другите оператори.Към този момент това е положението с минутите и цените им.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Съвета ми е виваком. Уникал 30 лв на месец. 2 часа към всички други + още 5 часа за в тяхната си мрежа. И това е измън промоционалния период в който всичко е двойно. (yes)
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=15235
За съжаление тази практика с плати пък после ще видим съществува при всички оператори, което си е чисто кредитиране. Разбира се като/ако връщат парите не плащат и лихвата. Мисля, че това вече беше определено като незаконно, някъде беше споменато в темата за енергоразпределителните дружества. Не виждам законно право операторите да продължават да го правят.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
При мтел са ми връщали на каса и то не малка сума-около 95лв!Преди време нещо се беше объркало и не ни бяха отчетени безплатните минути,внесохме сумата и на втория ден си изтеглихме обратно парите на каса!Между другото това е единствената грешка на мтел при нас за 11г и 8 карти на договор!
[Quote]несохме сумата и на втория ден си изтеглихме обратно парите на каса![/Quote]
е Bliss защо не кажеш нещо. м/у другото здравей Деси много си ми помагала във форума за андроид(flower)
е Bliss защо не кажеш нещо. м/у другото здравей Деси много си ми помагала във форума за андроид(flower)