Заплащане на некоректна фактура???
Re: GLOBUL
И при мен се получи "объркване" с Глобул. Взех си телефон от тях с 1 година договор и такса 25 лева на месец за 750 мб интернет и 150 минути в мрежата на глобул, но след като ми излезна първата фактура се оказа, че таксата ми е 35 лева !!! И то първата фактура излезна точно 12 след като бях подписъл договора. Тоест 35 лева за 12 дни, без да съм ползвал никакво потребление понеже бях предупреден, че пакета услуги няма да е цял и най-добре да изчакам новия месец за целия пакет услуги за да няма обърквания. ОК, отивам да си платя, но преди това исках обяснение и то беше, че първия месец таксата "винаги" била по висока. Така и не ми дадоха смислено обяснение защо, след като не съм им дори ползвал услугите ...
Една такса се взима напред и 10 лева са ти сложили за 12-те дни. Винаги се плаща такса за следващия месец и услугите от предходния. Последния месец ако не ти я приспаднат- тогава е измамата ;)
Не е това, понеже във фактурата ми тези 35 лева бяха раздробени на 3 различни такси за планове, които не съм ползвал/подписвал. Примерно Айфон еди какво си план, друг план, и трети план вместо А750, който е моят план. Връщане ще видя друг път ...
Мисля, че някой, който ме обвиняваше, не само мен, а и повечето потребители на този сайт, че живеем в някакъв исмислен свят. Мисля, че сега той се отнесе в някакъв свой измислен византийски свят. А и надали изобщо е излизал от него :P
[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване на следните адреси: http://ecc.kzp.bg/ http://www.kzp.bg/[/B]
[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване на следните адреси: http://ecc.kzp.bg/ http://www.kzp.bg/[/B]
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Re: Заплащане на некоректна фактура???
Миналата година си взех от Мтел модем и сим карта за данни с включени 3 Gb.
Когато ми излезе първата фактура,имах изразходвани около 2.5 Gb но ми бяха таксувани отделно,все едно че съм надхвърлил включените.
Обадих се на оператора и ми казаха че ще направят проверка.
След 4 дена ми се обадиха и казаха че е станала грешка, и сметката ми е коригирана и мога да си я платя.
Не очаквах да реагират толкова бързо,ама и аз им казах че няма да платя докато не я коригират.
Когато ми излезе първата фактура,имах изразходвани около 2.5 Gb но ми бяха таксувани отделно,все едно че съм надхвърлил включените.
Обадих се на оператора и ми казаха че ще направят проверка.
След 4 дена ми се обадиха и казаха че е станала грешка, и сметката ми е коригирана и мога да си я платя.
Не очаквах да реагират толкова бързо,ама и аз им казах че няма да платя докато не я коригират.
[Quote]ама и аз им казах че няма да платя докато не я коригират.[/Quote]
не ги мисли реагирали са бързо защото много хора вече не им плащат и да не избягаш;) с неплатена сметка бързо са я оправили я пробвай да платиш и да видим колко бързо ще реагират:D
не ги мисли реагирали са бързо защото много хора вече не им плащат и да не избягаш;) с неплатена сметка бързо са я оправили я пробвай да платиш и да видим колко бързо ще реагират:D
заплашвахаме със съд,цитирам-"по счетоводни причини е наложително и се налага завеждането на дело...." и до там,нищо не се случи,а и да се случи не ми дреме.подобни задължения имат 5 години давностен период,след това немогат да ти ги искат по никакъв начин,немогат да ми направят нищо, и те са много нагли искат над 800 лева сега,начисляват си лихви и едновременно такси през,които неползвам картите.ще чакат от умрял писмо да им дам пари
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Пари за нещо което не съм ползвал никога няма да им дам.
Както казва graal ще има да чакат от умрял писмо:D
Както казва graal ще има да чакат от умрял писмо:D
при мобилтел,се реагира много по бързо и адекватно,пробваи глобул да видиш какво е византииска измама:D.както ТРИ писа преди мен,големите удари ги правят при последните фактури,на промо периода,там надписват като за световно
Защото за тогава имат извинение "Ами то системата калпава". Ами със всичките пари дет' ви даваме да си бяхте наели качествен програмист!
Разликата е фрапантна:
Мтел: - Веднага ще проверим и ще ви известим като корегираме.
Глобул: - Ти си плати, пък ние ще видим дали ще направим нещо, ама не и преди да ни подариш каквото сме си поискали!
Разликата е фрапантна:
Мтел: - Веднага ще проверим и ще ви известим като корегираме.
Глобул: - Ти си плати, пък ние ще видим дали ще направим нещо, ама не и преди да ни подариш каквото сме си поискали!