Започнаха промените при Теленор
Re: Започнаха промените при Теленор
Колега, няма такава промяна от "старото тун дун дун" при пренесен номер... Поне при пренесени при БОБ номера.
Започнаха промените при Теленор
Истината е че норвежците откакто ги купиха станаха по нахални по -крадливи . Вече много мои приятели и роднини си смениха картите с Виваком .
Re: Re: Re: Започнаха промените при Теленор
Telenor ще се предлагат iPhone 6 и iPhone 6 Plus. С това Американско мислене до никъде няма да стигнат. Аз пък искам телефона на Баба си!
Re: Re: Re: Re: Започнаха промените при Теленор
[Quote]Аз пък искам телефона на Баба си![/Quote]
Ами ползвай си го ,тя ще се зарадва на твоя .....
Ами ползвай си го ,тя ще се зарадва на твоя .....
Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха промените при Теленор
НА сайта им за частни клиенти пише:
ПРОФИЛАКТИКА!
До кога????
ПРОФИЛАКТИКА!
До кога????
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха промените при Теленор
При мен се отваря без проблем
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха промените при Теленор
Затежда без проблем през globul.bg
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Започнаха промените при Теленор
Колега, нещо чува ли се коледни предложения, намаления, примоциики от Теленора :)?
Re: Re: Започнаха промените при Теленор
В Капитал попаднах на интервю с шефа им, което съм пропуснал - http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2014/11/09/2415136_oshte_dogodina_moje_da_stanem_nai-golemiia_mobilen/?sp=0#storystart
[Quote]Ако живея в София и съм абонат на "Теленор", как ще усетя, че мрежата е подменена? И кога - сега или след юни догодина?
- Ще го усетите постепенно. Защото, като се подменя мрежата, се сменя и технологията на базовите станции. След това те трябва да се настроят. При това не са само базовите станции - мрежата трябва да се синхронизира с тази на останалите. Това отнема време и затова няма да усетите веднага разлика. Но като клиент в София трябва постепенно да започвате да усещате промяна от Коледа.[/Quote]
[Quote]Засега сте само в мобилния бизнес. Ще останете ли само там?
- Купихме мобилна компания и инвестираме в мобилна компания. Вярвам, че перспективата е в мобилния пазар. Ако ще се развиват други услуги, начинът ще е по-скоро чрез партньорства вместо чрез придобивания. Аз трябва да предлагам съдържание, за да мога да продам повече пренос на данни през смартфоните на абонатите си. Съответно трябва да намеря такива партньори. Но не ми трябва да купувам телевизия, защото нямам представа как да я управлявам и други го правят по-добре.[/Quote]
[Quote]Като завършите подмяната на мрежата си, готови ли сте да я споделите с някой от другите играчи?
- Мрежата ще позволява споделяне с друг оператор. И всичко зависи от закона и от това какво очаква КРС от нас. Но иначе - аз ще имам перфектна мрежа. Защо ми е да я споделям с друг?
Какви са причините да откажете национален роуминг на "Макс телеком"?
- Не сме отказали. Но и сме подписали споразумение за конфиденциалност, така че питайте тях.[/Quote]
[Quote]Ако живея в София и съм абонат на "Теленор", как ще усетя, че мрежата е подменена? И кога - сега или след юни догодина?
- Ще го усетите постепенно. Защото, като се подменя мрежата, се сменя и технологията на базовите станции. След това те трябва да се настроят. При това не са само базовите станции - мрежата трябва да се синхронизира с тази на останалите. Това отнема време и затова няма да усетите веднага разлика. Но като клиент в София трябва постепенно да започвате да усещате промяна от Коледа.[/Quote]
[Quote]Засега сте само в мобилния бизнес. Ще останете ли само там?
- Купихме мобилна компания и инвестираме в мобилна компания. Вярвам, че перспективата е в мобилния пазар. Ако ще се развиват други услуги, начинът ще е по-скоро чрез партньорства вместо чрез придобивания. Аз трябва да предлагам съдържание, за да мога да продам повече пренос на данни през смартфоните на абонатите си. Съответно трябва да намеря такива партньори. Но не ми трябва да купувам телевизия, защото нямам представа как да я управлявам и други го правят по-добре.[/Quote]
[Quote]Като завършите подмяната на мрежата си, готови ли сте да я споделите с някой от другите играчи?
- Мрежата ще позволява споделяне с друг оператор. И всичко зависи от закона и от това какво очаква КРС от нас. Но иначе - аз ще имам перфектна мрежа. Защо ми е да я споделям с друг?
Какви са причините да откажете национален роуминг на "Макс телеком"?
- Не сме отказали. Но и сме подписали споразумение за конфиденциалност, така че питайте тях.[/Quote]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха промените при Теленор
Зареди го с друг browser, при мен с Firefox винаги дава, че е в профилактика