Започнаха промените при Теленор
Re: Re: Re: Re: Започнаха промените при Теленор
Плана е актуален, но само при преподписване. Т.е. само за настоящи абонати на Теленор. Апаратите с този план са на хубави цени!
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
БРАВО ЗА ПОЛЕЗНОТО ИНФО: Започнаха промените при Теленор
Браво и Благодаря от името на всички заинтересовани за полезната информация!
Чудесен план на чудесна цена!
И аз бих се радвал да погледна договора, ако има възможност, например кало Линк в Гугъл Драйв.
Въпрос: Тези включени 2200мин важат ли И към Зона 1 и тези 170мин важат ли освен за Роуминг и към Зона 2?
Дано теми като тази бъдат полезни И за вечно недоволните и недорасли лумпенчета във форума - които, вместо да се псуват и обиждат ежедневно, да насочат силите си към обществено полезни ползи и градивни информации.
Поздрави!
Чудесен план на чудесна цена!
И аз бих се радвал да погледна договора, ако има възможност, например кало Линк в Гугъл Драйв.
Въпрос: Тези включени 2200мин важат ли И към Зона 1 и тези 170мин важат ли освен за Роуминг и към Зона 2?
Дано теми като тази бъдат полезни И за вечно недоволните и недорасли лумпенчета във форума - които, вместо да се псуват и обиждат ежедневно, да насочат силите си към обществено полезни ползи и градивни информации.
Поздрави!
Re: БРАВО ЗА ПОЛЕЗНОТО ИНФО: Започнаха промените при Теленор
Мини през офис на Теленор и попитай за офертата за недоволни клиенти. Има я със сигурност до 31.12.2014 но трябва да ти остава 1 месец до изтичането на договора. Тя е предвидена за клиенти които се канят да напуснат кораба.
Re: Re: БРАВО ЗА ПОЛЕЗНОТО ИНФО: Започнаха промените при Теленор
Има такава оферта в понеделник ще преподписам и аз на нея !
Re: Re: Re: БРАВО ЗА ПОЛЕЗНОТО ИНФО: Започнаха промените при Теленор
Нали условията им бяха еднакви за всички,с това парадират,а сега тези дето сме на срочен договор и ни остават 8 месеца пак сме прецакани!
Re: Re: Re: Re: БРАВО ЗА ПОЛЕЗНОТО ИНФО: Започнаха промените при Теленор
Условията никога не са едни, в момента Теленор има практика да се ебават с клиенти дето плащат хиляди левове а се хвърлят на такива дето сега са клиенти на друг оператор и плащат по 200 лева сметка им дават за ниска такса много минути и ай фони и лаптопи под формата на субсидия. Теленор са пълна нула, византииците бяха по-добри.
За тях всички клиенти са еднакво глупави !
За тях всички клиенти са еднакво глупави !
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Потвърждение: БРАВО ЗА ПОЛЕЗНОТО ИНФО: Започнаха промените при Теленор
Потвърждавам плана, има такъв за всички клиенти, чиито договори изтичат скоро.
Всички детайли - директно в магазин на Теленор.
Всички детайли - директно в магазин на Теленор.
Re: Re: Re: Re: Re: БРАВО ЗА ПОЛЕЗНОТО ИНФО: Започнаха промените при Теленор
[Quote] ... а се хвърлят на такива дето сега са клиенти на друг оператор и плащат по 200 лева сметка им дават за ниска такса много минути и ай фони и лаптопи под формата на субсидия.[/Quote]
Ако поне беше обърнал някакво внимание (макар и минимално) щеше да забележиш, че Теленор не продават активно лаптопи от доста врем насам.
Останалата част от мнението ти е чист sci-fi. :)
Ако поне беше обърнал някакво внимание (макар и минимално) щеше да забележиш, че Теленор не продават активно лаптопи от доста врем насам.
Останалата част от мнението ти е чист sci-fi. :)
Re: Потвърждение: БРАВО ЗА ПОЛЕЗНОТО ИНФО: Започнаха промените при Теленор
Договорът ми изтече октомври, може ли да преподпиша на този план? Какви са цените в брой на Самсунг Ноут 4, НТС уан М8 и различните модели Айфон с този план, ако преподпиша за две години на него?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Потвърждение: БРАВО ЗА ПОЛЕЗНОТО ИНФО: Започнаха промените при Теленор
Вярно, дайте някаква информация че и моя изтече а новите цени на телефоните нещо не ми допадат.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport