Започват записвания за Samsung S5
Re: Започват записвания за Samsung S5
А ми колкото и да не ти харесва, дори това сравнение показва, че С5 е по-добър от С4. Снапдрагон 801 срещу 600 (посочения вариант на С4 не ме интересува, защото реално в нашата страна го няма) 16мп. камера срещу 13мп., слота за сд карта поддържа до 128гб срещу 64гб, 2800мп. батерия срещу 2600! Така че, увеличението с 0,1 инч + 0,200мп повече е горе долу добре.
Наистина се по изложиха с новия си флагман, но пък това е Самсунг и името продава, и като добавим добрата софтуерна подръжка, другите отиват някъде на заден план.:)
Лично за мен сравнение аналогично трябва да се направи между С5 и Ноут 3, и той най-вече заради цената - все пак сме в България.:)
Наистина се по изложиха с новия си флагман, но пък това е Самсунг и името продава, и като добавим добрата софтуерна подръжка, другите отиват някъде на заден план.:)
Лично за мен сравнение аналогично трябва да се направи между С5 и Ноут 3, и той най-вече заради цената - все пак сме в България.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Така е Ванка, но с какво е по-добър от LG G2? Във Виваком LG-то е 600лв. Вероятно ще падне под 500лв. на свободна продажба когато излезе G3. ;)
Къде ги гледате тези телефони по 600 лв? Аз не ги виждам:-)
[B]@A4i[/B], къде съм казал, че е по-добър от G2? Ако влезеш в темата за S5, ще видиш, че съм написал точно това което ти каза! Само, че веднага някой там спомена за несменяема та батерия и недостатъчно вградената памет, както и липсата на слот за допълнителна такава. И тук сравнявахме S4 със S5!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Взимай тогава корейската версия. Идва със слот за MicroSD, две батерии, докинг станция и тунер за цифрова телевизия в телефон.
А защо тук не се предлага този вариант? Но и да се предлагаше, предполагам, че цената му веднага щеше да скочи с едно 100/150лв с тези екстри!
[i] Лично аз спирам да се глезя с устройства поне докато не излезе Note 4, или iPhone 6.[/i]
[i] Лично аз спирам да се глезя с устройства поне докато не излезе Note 4, или iPhone 6.[/i]
Samsung GALAXY S22 Ultra
Това ще е най слабо продавания Galaxy S апарат! Всички в интернет са на едно мнение че това си е чист провал! Същите характеристики като S4 и почти идентичен дизайн! Изкопираха Apple за пореден път! Имал съм всичките Galaxy S от първия до S4, но S5 посмъртно няма да си взема!
[Quote]Това ще е най слабо продавания Galaxy S апарат! Всички в интернет са на едно мнение че това си е чист провал! Същите характеристики като S4 и почти идентичен дизайн! Изкопираха Apple за пореден път! Имал съм всичките Galaxy S от първия до S4, но S5 посмъртно няма да си взема! [/Quote]И аз съм на същото мнение и в същото положение , започвам да си мисля че е по добре да се замени S4 с Note 3 .
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Така е
сравнението НЕ Е КОРЕКТНО
защото на българския пазар s4 е със Snapdragon 600 а не със 800.
s4 също е много добър телефон но новия s5 е някъде между s4 и ноут 3 .
сравнението НЕ Е КОРЕКТНО
защото на българския пазар s4 е със Snapdragon 600 а не със 800.
s4 също е много добър телефон но новия s5 е някъде между s4 и ноут 3 .
всеки си има право на мнение, но аз лично смятам, че сравнението е добро. S5 функционално наистина е по-добър от четворката.