Заслужава ли си I Phone?
Какво му е на touch-а?
@satman: какво толкова не ти хареса на чувствителния на допир екран?
Ще споделиш ли наблюденията си?
Поздрави.
Ще споделиш ли наблюденията си?
Поздрави.
Re: Заслужава ли си I Phone?
Ключовия момент тук е ,че app store работи едва от половин година , а вече настигна и дори надминава дългогодишната платформа на световния лидер . А другия прословут проект на нокиа n-gage - която трябваше да направи революция при мобилния геймплей , вече изглежда жалкък ...
За половин година не е лошо , а какво ли ще стане след още половин ?! ;)
За половин година не е лошо , а какво ли ще стане след още половин ?! ;)
Абе да ти кажа не знам дали си прав.. :) На човека, който е в щатите в момента може да му се вярва. Както и да е - каза, че с няк'ви си там такси излизал към 220 щ.д. общо. Казах му ако е до 250 направо да ми вземе два, пък после ще му мисля...:) Пък дали е добър...тия модели които си харесах ( N82, E71, N78,79,85)са двойно по-скъпи... Това, което за мен е важно е да прави добри снимки и да има GPS.. ( че се загубих на Витоша в една снежна буря) Иначе съм най-обикновен user - най-важно ми е да мога да говоря с него ( нали все пак е телефон преди всичко), но пък не ми се иска да си взема няк'ва пръчкa за 100 лв. Май не може да ми се угоди, а.. ? :) Както и да е - ако ми вземат, после ще напиша тук за инфо каква е цената.. :)
Към "nasko10" - за връзка с нет говориш през М Тел ли или...? (в смисъл wap, gprs или к'во беше) Сори за тъпия въпрос, но досега не ми се е налагало да ползвам.. :)
n-gage за мен е синоним на неуспешен проект.
алех НВ- да говоря за сониериксон да се съмняваш в бързината на интернета. забравих да ти кажа 4е е голяма хамалогия писането на бележки, заради автомати4ното изка4ане на буквите, но ако си нати с английския е добре.
Може да се изключва поправката.
Към "Наско10" - благодаря, че се отзова..но аз пак не разбрах за нета.. Може ли телефона да се ползва за връзка с wireless нет..? Гледах, че имаше джобни PDA, с какво ли не в това число и за wireless.. Този телефон има ли или..?
П.С. За кои бележки имаш предвид, че се пишат трудно - SMS-и ли.? Защото аз много мразя да пиша SMS-и..:)
П.С. За кои бележки имаш предвид, че се пишат трудно - SMS-и ли.? Защото аз много мразя да пиша SMS-и..:)
Алекс дай номер на телефон или скайп име на [email protected] да ти се обадя но няма да е утре, между другото нищо не ми говорят термените който използваш. аз съм от старата генерациа.
Ако имаш предвид WiFi за безжичния интернет, да с IPhone 3G можеш да го използваш.