Заслужава ли си I Phone?
Заслужава ли си I Phone?
Хора, много не разбриам от телефони и затова разчитам на вас. Имам възможност да си купя I Phone от щатите. Последния модел. Как мислите заслужава ли си? Наистина ли няма Bluetooth? И разкодират ли се вече?
Предварително благодаря на отзовалите се. :)
Предварително благодаря на отзовалите се. :)
Re: Заслужава ли си I Phone?
Отговорът на този въпрос е следният: зависи на какви пари можеш да си го намериш. Цената му тук (в Бг) е прекалено завишена и като цяло не си заслужава.
Цена от порядъка 400лв.-500лв. е подходяща и би компенсирала това, че като цяло е доста ограничен телефон (макар и доста добре изглеждащ).
Цена от порядъка 400лв.-500лв. е подходяща и би компенсирала това, че като цяло е доста ограничен телефон (макар и доста добре изглеждащ).
Ами, ще ми го донесат на покупна цена 199 долара ( или 299 долара беше).. Абе с други думи - добра е цената. Но действително ли няма Bluetooth и кое му е всъщност лошото..?
А - и още нещо казаха ми, че ако бил 3G не можел да се разкодира. Вярно ли е..?
Зависи от това ТИ какво искаш от един телефон. За някои телефона е супер, за други ограничен, за трети ненужен. Опиши твоите нужди и предпочитания и тогава може да получиш отговор какво може, а какво не може да прави този телефон.
Към m75 - имах до сега Nokia N73. Трябва ми нещо подобно..:)
Pich, az imam Iphone i tova e nai-hubaviq telefon, koito sum si kupuval imal sum i po-skupi, no kato suotnoshenie cena-kachestvo nqma raven, ako imash poveche vuprosi polzvai foruma na iphone www.iphone-bulgaria.com sorry za reklamata, no horata tam se zanimavat izkliuchitelno i samo s tozi telefon i mojesh da poluchish kompetentno mnenie na korektno zadadeni vuprosi.
Щом ще го вземеш на такава цена , си заслужава във всеки случай. Защото дори и да не ти хареса(което ме съмнява) ще можеш да го продадеш за повече пари :)
Иначе m75 е прав , зависи и за какво мислиш да го ползваш. Ако снимките са важен фактор за теб , този модел не е много подходящ . Ако пък ще играеш игри и слушаш музика е най-доброто на пазара. ... и т.н.
Затова се запитай , за какво ти трябва , за снимки , интернет , игри , музика , навигация , работа ...
На въпросите ти : блутут има , но може да се ползва само за хендсфри , а телефона се разкодира без проблеми в домашни условия.
Иначе m75 е прав , зависи и за какво мислиш да го ползваш. Ако снимките са важен фактор за теб , този модел не е много подходящ . Ако пък ще играеш игри и слушаш музика е най-доброто на пазара. ... и т.н.
Затова се запитай , за какво ти трябва , за снимки , интернет , игри , музика , навигация , работа ...
На въпросите ти : блутут има , но може да се ползва само за хендсфри , а телефона се разкодира без проблеми в домашни условия.
Да - благодаря на всички. Снимките на N73, бяха неочаквано добри - дори на екрана на лаптопа изглеждат като правени с апарат. А и си бях качил GPS на Нокиата.. Абе супер беше... Но ще видя - ако могат да ми го донесат - то какво са 200 USD..на фона на цените тук.. Успешен ден на всички.. :)
П.С. Благодаря за сайта за i phone.. Ше го разгледам подробно.. :)
П.С. Благодаря за сайта за i phone.. Ше го разгледам подробно.. :)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
За 200 или 300 долара ще си много повече от доволен. Телефонът има много недостатъци, но и много сериозни предимства. За никой друг телефон не можеш да намериш толкова много и разнообразни приложения. iPhone е доста по-зле от n73 откъм камера, но n73 не е кой знае какво име в този аспект.
И все пак повече си представям фен на n73 с Omnia (както съм аз), 5800 или X1 например.
Така че, да, заслужава си, особено за тази цена. А на теб дали ще допадне си зависи само от теб :) Но предполагам, че ще си много повече от просто ''доволен''.
И все пак повече си представям фен на n73 с Omnia (както съм аз), 5800 или X1 например.
Така че, да, заслужава си, особено за тази цена. А на теб дали ще допадне си зависи само от теб :) Но предполагам, че ще си много повече от просто ''доволен''.