Полезни неща.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Полезни неща.

Мнение от Боби13 » 07 май 2021, 21:38

Е, Пашата обича смелите ! 4pda.ru са страхотно добри !

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Мнение от Scorpinox10 » 07 май 2021, 22:42

JKRL написа:
07 май 2021, 21:08
Scorpinox10 написа:
07 май 2021, 15:57
Изобщо не е така. Повечето са леко преработени.
Някой имат онлайн серификация на копието при всяко пускане. Други имат добавено съдържание и т.н.
Много добре знам кое как е и вече написах каква е реалността. Има такива приложенията, за които пишеш, но те не са много, а и най-важното е, че винаги пишат какво е пипано в приложението, ако е пипано.
Имай предвид, че кода на приложенията не е криптиран и всеки може да човърка в приложенията(хубавата страна на Android). 4pda съществува от толкова много години, че досега да са изгърмели отдавна, ако слагаха вируси в приложенията.
От край време винаги смартфоните ми са рутнати и тегля от там приложения. Проблеми няма. Нямам проблеми с приложенията за банкиране и плащане с Google Pay. За всичко хората са измислили решение.

Ползвал съм този сайт(4pda) преди теб. От времето на операционната система Bada. Беше единственото място където имаше много неща за Bada. Даже инсталирах Андроид на Bada телефон с инструкции от там.
Но в случая говорим за различни неща. Модификацията не е вирус или нещо лошо за потребителя. По скоро е нещо като крак за да може да работи приложението. Но Google Play винаги знае, че копието е пиратско и не може да го оценяваш.

Идеята на 2-рата част от моя пост е друга.
1 месец може да сваляш каталог от доста качествени неща безплатно. Но и платено да е (10 лева на месец) пак получаваш 1 месец сваляне на всичко от каталога.

Боби13

Мнение от Боби13 » 07 май 2021, 22:50

И двете неща, които предлагате са чудесни, но за мен е странно, ако хората, които ползват Андроид не знаят за тях 😊 Имам абонамент за една година, но си ползвам и 4pda.ru,дори преди вас 😊

YoungGuy
Регистриран: 30 дек 2019, 20:08

Мнение от YoungGuy » 07 май 2021, 23:10

Преди време бях накупил няколко приложения и игри,които мой познат също искаше. Изтеглих apk extractor и след като му ги пратих си тръгнаха всички безпроблемно. Също така има андроид програми,които известяват за платени приложения,които са временно безплатни или намалени.

Scorpinox10

Мнение от Scorpinox10 » 07 май 2021, 23:48

Боби13 написа:
07 май 2021, 22:50
И двете неща, които предлагате са чудесни, но за мен е странно, ако хората, които ползват Андроид не знаят за тях 😊 Имам абонамент за една година, но си ползвам и 4pda.ru,дори преди вас 😊
Хайде да не се лъжем става ли?
Какво си му ползвал на 4pda преди мен?
Тогава Андроид имаше всичко на всичко около 2000 приложения и всичко беше безплатно.
В смартфоните всичко се въртеше около 3 неща : да имат Skype, приличен браузер и работещ медиа плеър, който да поддържа повечето формати и субтитри.

Боби13

Мнение от Боби13 » 08 май 2021, 06:29

Ползвам Андроид от версия 1.6 :) Вие отпреди това ли го ползвате ? Просто форума на 4pda.ru го ползвам от както съществува, дори преди Андроид, тоест от 2005 г :) Все пак имате голямо самочувствие, но не сте открили, нито пък аз, топлата вода :) И форумът му не е нужно да се ползва само за теглене на приложения, но Вие явно само това имате предвид ? Доста неща може да научи човек, стига да се интересува и да поназнайва малко, немножко руски :) Оттам си тегля и безплатни версии, защото се появяват ъпдейтите по-рано отколкото в Маркета !

Scorpinox10

Мнение от Scorpinox10 » 08 май 2021, 15:36

Боби13 написа:
08 май 2021, 06:29
Ползвам Андроид от версия 1.6 :) Вие отпреди това ли го ползвате ? Просто форума на 4pda.ru го ползвам от както съществува, дори преди Андроид, тоест от 2005 г :) Все пак имате голямо самочувствие, но не сте открили, нито пък аз, топлата вода :) И форумът му не е нужно да се ползва само за теглене на приложения, но Вие явно само това имате предвид ? Доста неща може да научи човек, стига да се интересува и да поназнайва малко, немножко руски :) Оттам си тегля и безплатни версии, защото се появяват ъпдейтите по-рано отколкото в Маркета !
Четене на статии не е ползване. Някога имах Archos internet tablet 5 500gb, даже успях да му инсталирам froyo преди да умре. От сайтовете на 1во място за мен е xda developers. Имат решение на почти всеки проблем. Там има ентусиасти, които създават собствено съдържание. За руутване нямат равни. Свалял съм доста неща и от reddit. Но най-добрия вариант е когато нещо е наистина хубаво и качествено, да си го платиш. От чисто любопитство, какво точно сваляш от 4pda ?

Боби13

Мнение от Боби13 » 08 май 2021, 15:52

От чисто любопитство обясних, че безплатните версии на много приложения като Plus, Facebook, YouTube, Maps и така нататък се появяват първо там, а не в Google Play :) Явно говорим на различни езици с вас ! Казах Ви, че е чудесно това, което сте предложили и дано помогнете на някого ! От чисто любопитство, специално заради Вас написах, че имам едногодишен абонамент за Play Pass :) А за тегленето използвам приложението магазин на 4pda.ru, което също е закупено, затова ползвам и платени, и безплатни, и хакнати приложения ! Засега ползвам 650 приложения на телефона си и на таблета ! Отделно там съм открива много добри приложения, които в Маркета трудно се намират, поради огромното количество и невинаги, че високата оценка означава добра програма ! Успех във всяко ваше начинание :)

Отговори