Android, iOS или Windows Phone- коя е Вашата любима операционна система?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android, iOS или Windows Phone- коя е Вашата любима операционна система?
Разбира се, че ще променя идеята ис, когато видя, че нещо не е както трябва в нея. Но да ми кажеш, че iOS се развива по-бавно от Android е глупаво. Да, развиват се в различни посоки (до някъде), но и двете операционни системи имат какво да покажат. Покриват едни основни нужди. За жалост, с времето и с властта и двете започнаха да забравят какво е истинска иновация. Говориш за договнаето с екраните, но не говорим за догонването при 2.1 с продуктивността и 5.0 с framerate-a, което най-после постави Android на едно ниво с iOS. Не говориш и за Material Design. Макар и да не допада на много хора, тази промяна беше нужда още от първия ден, защото нямаше общ език на дизайна, който да се следи от приложенията. В резултат магазинът беше пълен с всякакви приложения, които изглеждаха тотално различно едно от друго и лъхаше на незавършен продукт. От друга страна, Apple също си затваря очите. Не виждам на къде ще мръднат и те, след като категорично отказаха да слеят операционните си системи. Но за всяко нещо, за което едната компания отстъпва на другата, другата отстъпва на първата в някоя друга категория. Само че да кажеш, че Android се развива по-бързо от iOS е наистина детинско. В какво измерваш развитието? Ако го измерваш в удобство, не мисля, че е така. Да, имаш widget-и, но те са си там от първия момент. На всичкото отгоре, човек може да спори, че при iOS са разположени по-удобно, защото винаги си на едно плъзване разстояние от тях. Да, имаш бърз достъп до много от функциите в телефона, но това го има и при iOS до известна степен. Освен това, тази идея не е развивана изобщо от момента на представянето й. Като цяло, да, темата е дълга, но нямаш ясно изразени критерии, в които някоя копмания да се развива по-бързо. Виж, за бъдещето нещата седят друго яче. Хората ще искат по-удобни, по-евтини компютри. Докато фаблет категорията е временно решение за това, определено не се вписва идеално в нуждите на човека. Все още никой не намериш правилното решение, но идеята на Microsoft и Ubuntu е най-близо до това, което изглежда правилно за мен. И докато Apple, Microsoft и Ubuntu имат реалния капацитет, с който да се борят с проблема, Google ще тръгне в съвсем различна посока и няма да покаже адекватно решение. Ще остане една много добра операционна система за телефони, но нищо повече.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android, iOS или Windows Phone- коя е Вашата любима операционна система?
[Quote]идеята е да се вслушваш в другия[/Quote]
...
[Quote]Разбира се, че ще променя идеята ис, когато видя, че нещо не е както трябва в нея.[/Quote]
[Quote]Но да ми кажеш, че iOS се развива по-бавно от Android е глупаво[/Quote]
[Quote]Само че да кажеш, че Android се развива по-бързо от iOS е наистина детинско.[/Quote]
Безнадежден случай :|
...
[Quote]Разбира се, че ще променя идеята ис, когато видя, че нещо не е както трябва в нея.[/Quote]
[Quote]Но да ми кажеш, че iOS се развива по-бавно от Android е глупаво[/Quote]
[Quote]Само че да кажеш, че Android се развива по-бързо от iOS е наистина детинско.[/Quote]
Безнадежден случай :|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android, iOS или Windows Phone- коя е Вашата любима операционна система?
Сигурен съм .Винаги, когато ти стане неудобно в някой спор, изскачаш с мнението, че някой е глупак, безнадежден случай и т.н. Сам прецени какво значи това.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android, iOS или Windows Phone- коя е Вашата любима операционна система?
Отговора е прост всички искат само един телефон той е масов и най желан хората дават последните си пари за него без значение колко струва и няколко ****** спорят андройд колко бил як ********* вижте колко струва един iphone 5s телефон 3 поколения назад и колко струва ******* андроид от това време и ще разберете защо хората обичат мерцедес не хюндай
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android, iOS или Windows Phone- коя е Вашата любима операционна система?
[Quote]А и спорът е полезен, ако си готов да научиш нещо от него. [/Quote]
Просто казах че с теб просто е безнадеждно да се спори.
[Quote]Винаги, когато ти стане неудобно в някой спор...[/Quote]
Цитираното показва на кой му е неудобно...
Казах мнение което не ти хареса за епъл и си свали маската.Лека вечер, целта на темата всъщност си е "...iOS ...е Вашата любима операционна система", всяко друго мнение е безсмислено.
[Quote][u]няколко смотаняка[/u] спорят андройд колко бил як [u]малоумници вижте[/u] колко струва[/Quote]
А тази личност даже няма смисъл да я коментирам... класика.
Просто казах че с теб просто е безнадеждно да се спори.
[Quote]Винаги, когато ти стане неудобно в някой спор...[/Quote]
Цитираното показва на кой му е неудобно...
Казах мнение което не ти хареса за епъл и си свали маската.Лека вечер, целта на темата всъщност си е "...iOS ...е Вашата любима операционна система", всяко друго мнение е безсмислено.
[Quote][u]няколко смотаняка[/u] спорят андройд колко бил як [u]малоумници вижте[/u] колко струва[/Quote]
А тази личност даже няма смисъл да я коментирам... класика.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android, iOS или Windows Phone- коя е Вашата любима операционна система?
Аз ти казвам, че в момента Windows Phone ми допада най-много, ти ми казваш, че едва ли не агитирам хората да си купят iPhone. Слушах и мнения, че само лъжа, че изпозлвам Android. Също така слушах, че имам и няколко акаунта, но това определено е най-забавното.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android, iOS или Windows Phone- коя е Вашата любима операционна система?
Всеки си избира според потребностите и вкуса. Няма смисъл да се спори толкова. Изобщо не ми пука кой с каква е при положение, че аз си имам мое виждане и мнение...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android, iOS или Windows Phone- коя е Вашата любима операционна система?
Идеята е да прехвърлим споровете тук, за да не се спамят другите теми, не забравяй.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android, iOS или Windows Phone- коя е Вашата любима операционна система?
[Quote]Отговора е прост всички искат само един телефон той е масов и най желан хората дават последните си пари за него без значение колко струва и няколко смотаняка спорят андройд колко бил як малоумници вижте колко струва един iphone 5s телефон 3 поколения назад и колко струва насран андроид от това време и ще разберете защо хората обичат мерцедес не хюндай[/Quote]
5s е три поколения назад ???
Че това е предния модел. Сегашния е 6 и се очаква да пуснат 6s/6s+.
И колко струва 5s? 400-500 лева втора употреба и то седят с месеци едни и същи обяви. Имам познати, които внесоха купища рециклирани телефони, но не вървят. Всеки иска 6-цата.
Айфона най-желания телефон? И на концертите на Джъстин Бийбър има най-много зрители. Разни момичета му предлагат брак, крещят като обезумели, спят по 2-3 дена за да си купят билети. Това прави ли го добър изпълнител като Браян Адамс, Марая Кери, Селин Дион или Джако да речем. Още по нелепо е сравнението с Мерцедес. Високия клас на Мерцедес го имат единици докато айфона го има вече всеки втори пъпчив тинейджър.
Темата показва и нещо друго. Духа на феновете на Епъл и iOs - омраза, агресия, налагане, злоба и мъст. Не го видях от никой фен на Андроид, Уиндоус или Блякбери.
В крайна сметка производителите на смартфони няма да откажат на никой да му вземат парите. На кой повече на кой по-малко.
5s е три поколения назад ???
Че това е предния модел. Сегашния е 6 и се очаква да пуснат 6s/6s+.
И колко струва 5s? 400-500 лева втора употреба и то седят с месеци едни и същи обяви. Имам познати, които внесоха купища рециклирани телефони, но не вървят. Всеки иска 6-цата.
Айфона най-желания телефон? И на концертите на Джъстин Бийбър има най-много зрители. Разни момичета му предлагат брак, крещят като обезумели, спят по 2-3 дена за да си купят билети. Това прави ли го добър изпълнител като Браян Адамс, Марая Кери, Селин Дион или Джако да речем. Още по нелепо е сравнението с Мерцедес. Високия клас на Мерцедес го имат единици докато айфона го има вече всеки втори пъпчив тинейджър.
Темата показва и нещо друго. Духа на феновете на Епъл и iOs - омраза, агресия, налагане, злоба и мъст. Не го видях от никой фен на Андроид, Уиндоус или Блякбери.
В крайна сметка производителите на смартфони няма да откажат на никой да му вземат парите. На кой повече на кой по-малко.
-
- Регистриран: 20 авг 2013, 11:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android, iOS или Windows Phone- коя е Вашата любима операционна система?
Какво се занимаваш с тия "разбирачи" дето ми говорят за Андроида, не виждаш ли само пиша тъпотии едно свястно изречение не са написали. Само едно знаят Андроида бил свобода (това е дума която има безброй значения за всеки един човек, че няма никакъв конкретен смисъл т.е. НИЩО) и другото единия дето сложил 160 приложения и Андроида му работел перфектно, абсолютна лъжа, но тука във форума няма как да се докаже и понеже повечето хора не разбират си казват" аз не разбирам затова не ми бачка Андроида ама ето тоя разбира и на него му бачка супер" да лъжеш незнаещите е много долно. Та това са тези които харесват Андроида пишат само глупости НЯМА И ЕДНО СВЯСТНО ИЗРЕЧЕНИЕ да кажат ЗАЩО?