Доволни ли сте от андроид?

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Re: Доволни ли сте от андроид?

Мнение от iavorski » 01 дек 2011, 13:45

Да подбутна една прашасала вече тема.

В неделя се срещнах с една терапевтка която ми беше намерила в нета от познати важни материали които ми трябваха.

Оказа се че от нейния супер последен модел HTC Андроид с 4 и не знам си колко инча екран, 8 Мпикс камера и HTC Sense не мога да прехвърля файловете по никакъв начин освен чрез вадене на мемори картата.

Блутут - не може
Прикачени към Мейл - не може
Ъплоуд на файлов сървър - не може.

Мъчих се и псувах тихичко защото знаех че в джоба ми седи една Nokia N900 от която мога да атачвам и файлове, и да пращам по блутут и да си ги кача в дата.бг.

Определено ми беше напомнено че Андроид все още не е моята ОС. И май няма да е скоро.

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 01 дек 2011, 13:59

Проблема е често срещан, нямам схемата на дефекта но общо взето трябва подмяна на задандроидното устройство, често прави гафове! :( :D

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Мнение от iavorski » 01 дек 2011, 14:02

Да така - трябва ЗАУ на което телефона му трябва за музичка, филмчета, игрички и сърфиране.

За сериозна работа съкс.

Не случайно се бръкнах за една тошиба портидж серията с вграден 3G модем - истински нет, истински офис пакет, истинска многозадачност. И не струва повече от един таблет с Андроид!

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 01 дек 2011, 14:06

Аз съм горд собственик на Galaxy Tab 10.1v + Galaxy Note, бивш собственик на Desire HD, бивш собственик на Optimus Me който е супер нисък клас... и мнението ми за Андроид, не само като човек занимаващ се с телефони като хоби но и като обикновен потребител е, че Андроид е най-добрата мобилна OS на пазара :) Доволен съм :)
Ако искаш нещо за работа, почакай Windows 8 таблетите :)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 01 дек 2011, 14:52

Как да не съм доволен от андроид за човек, който е ползвал предимно симбиан преди направо с моето галакси се пренесах в друга галактика.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Мнение от fintaraBG » 01 дек 2011, 15:05

Добре де, не се излагай, как да не може да се качват файлове по FTP, да се прикачват файлове към и-мейл? Глупости говориш, това че не можеш да се справиш не значи че Android не го може.

По темата - в момента не съм доволен на 100% от никоя мобилна ОС, но от Android най-много :)
S9+

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 01 дек 2011, 15:50

Току що ме направи горд собственик на Моторолката ми 8) Явно тя може неща, които други андроид устройства не могат :D Баси, щастлив съм :D
А по темата всичко, от което имам нужда - бързина на работа, медия, интернет, безплатни разговори с щатите + такива тук през вибер-а, офиспакета(про), работа с мейлакаунти, андроида ми го дава в пъти по-добре от симбияна на който бях преди това. Преди 2 години ми дадоха един SE с Windows, 2 дена издържах преди да го наритам. Няма такава простотия. За ios-а...хм...или добро или нищо :D

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 01 дек 2011, 16:54

Като цяло страшно много. Има всичко, всичко е лесно, без много усложнения.

Има едно единствено нещо, което ме дразни - това, че Самсунг се бавят с ъпдейтите (нищо, че последната година ги изкарват преди останалите Андроид производители). Айфоун 3гс е с иОС5, а СГС2 още е с 2.3.5 ?!

Така или иначе, за мен Андро си остава по - добрата ОС.

---------------

[Quote]Оказа се че от нейния супер последен модел HTC Андроид с 4 и не знам си колко инча екран, 8 Мпикс камера и HTC Sense не мога да прехвърля файловете по никакъв начин освен чрез вадене на мемори картата.[/Quote]

Той колегата ти каза - телефонът може, но вие не умеете.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 01 дек 2011, 17:22

[Quote]общо взето трябва подмяна на задандроидното устройство, често прави гафове! :( :D[/Quote]Със сигурност при мен споменатите 3 метода си работят от как се помня с Milestone. И аз смятам, че проблемът не е в зеленото роботче ;)

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 01 дек 2011, 18:36

Супер доволен. № 1 !!! Относно действия с файлове, Андроид е без конкуренция.
Пример:
Изпращане - Съобщения ,Bluetooth, Email,Gmail, Wi-Fi
Споделяне -Facebook. Picassa, Twitter
Още - ще отиде една страница: Копиране, Отпечатване,Редактиране, Изрязване,Слайдшоу......много са.
Нищо подобно при iOS 4.

Отговори