Доволни ли сте от андроид?
Доволни ли сте от андроид?
Любопитно ми е :)
Re: Доволни ли сте от андроид?
Аз определено съм :D
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Като цяло по-скоро да. Но след като съм ползвал iOS - не.
Съжалявам, че я замених за Android и това определено ще се поправи възможно най-скоро.
Съжалявам, че я замених за Android и това определено ще се поправи възможно най-скоро.
Не особено, но искрено се надявам екосистемата да коригира естествено нещата. Пък и си падам капризен, така, че може да се каже, че не е лоша ОС.
доволен като мида :P
Не съм. Дори бях пуснал темичка по въпроса - категорично целевата група на Андроид е потребители в която аз не се вписвам - сигурно е много добър за медия, интернет, чат но за бизнес потребител не е най-подходящата ОС.
А и промишленото количество рестрикции "out of box" ала iOS хич не ми се нравят. Всеки купувач на Андроид телефон много бързо установява че ако иска да прави каквото си иска с телефона трябва доста да му побае за да го отключи.
А и промишленото количество рестрикции "out of box" ала iOS хич не ми се нравят. Всеки купувач на Андроид телефон много бързо установява че ако иска да прави каквото си иска с телефона трябва доста да му побае за да го отключи.
Аз да.Доволен съм от това,че не ползвам устройство с андроид.Само WINDOWS MOBILE.(РЕКЛАМА(woo))
Първоначално имах лоши впечатления, но откакто съм на Froyo 2.2.1 съм много доволен - телефона лети и отваря всичко в момента на докосване на екрана.
Естествено има и недостатъци, но плюсовете са много повече.
Естествено има и недостатъци, но плюсовете са много повече.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Абе уж съм доволен ама само УЖ.... Издържах 7 месеца...