Какъв андроид да си взема
-
- Регистриран: 12 фев 2013, 09:28
Какъв андроид да си взема
Здравейте. Искам да попитам какъв андроид можете да ми препоръчате до към 350 максимум 400 лв, който да може най- вече да ми чете Subway surfers и temple run. Камерата не ме интересува, аз го взимам предимно да играя на него.:) И също искам да добавя дали на Samsung galaxy pocket ще му тръгва Subway surfers и Temple run.
Re: Какъв андроид да си взема
Здравей!
Би могъл да избереш Samsung Galaxy Ace2 или пък LG Optimus Black, които са на почти еднаква цена, като разбира се софтуерът е в полза на първия... Процесорът му е двуядреният на Ericsson срещу по-стария американски на TI OMAP. Въпрос на избор. ;)
Би могъл да избереш Samsung Galaxy Ace2 или пък LG Optimus Black, които са на почти еднаква цена, като разбира се софтуерът е в полза на първия... Процесорът му е двуядреният на Ericsson срещу по-стария американски на TI OMAP. Въпрос на избор. ;)
-
мерси но също така бих искал да те попитам Huawei Vision добър телефон ли е. И горе долу на каква цена е.:)
Разбирам... Ами специално Huawei Vision едва ли ще е подходящ за активно ползване на мултимедия и игри, тъй като е с твърде слаб хардуер, а напоследък показва и софтуерни дефекти, поради което част от клиентите на ВИВАКОМ го връщат за оправяне. Иначе именно там е в наличност и изгоден за закупуване. Много по-добър избор би бил този за Huawei Honor, който е с 4-инчов дисплей, надежден и относително бърз процесор (едноядреният 1.4 GHz Scorpion/Qualcomm MSM8255T Snapdragon в съчетание с графичния ускорител Adreno 205), при наличие на 512 MB RAM и достатъчно ROM. Ще спомена, че абсолютно същото обезпечаване е вградено и в Samsung Galaxy S Plus, който и до днес си остава добър, надежден и многофункционален смартфон.
За радост Huawei Honor все още е в ограничена наличност в мрежата на ВИВАКОМ и би могло да се закупи в брой при някакъв абонамент(текущ или нов).;)
Да не говорим, че поддържа Adobe Flash и разполага с 8-мегапикселова камера, записваща HD (720p@30fps), че и втора фронтална за видеовръзка. А батерията е рядко добра с капацитет от 1930 мАч!:)
Очаквам изборът да е успешен!
За радост Huawei Honor все още е в ограничена наличност в мрежата на ВИВАКОМ и би могло да се закупи в брой при някакъв абонамент(текущ или нов).;)
Да не говорим, че поддържа Adobe Flash и разполага с 8-мегапикселова камера, записваща HD (720p@30fps), че и втора фронтална за видеовръзка. А батерията е рядко добра с капацитет от 1930 мАч!:)
Очаквам изборът да е успешен!
Като ще е от Виваком вземи си по-добре Sony Xperia U-минала седмица взех такъв на сестра ми и не е лош,снима прилично и е с двуядрен процесор.Единствения минус е ,че няма слот за карта памет и разчита единствено на 4 гб вградена и размера на екрана е 3.5 инча.
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3373/htc-desire-x и ще си много щастлив
-
Искам да те попитам на Sony Xperia U лагва ли или изобщо тръгват ли Subway Surfers и Temple run:)
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3373/htc-desire-x
Много е хубав... Подкарва Subway Surfers, Temple Run (2) без проблем... Взимай го, ще останеш доволен :)
Много е хубав... Подкарва Subway Surfers, Temple Run (2) без проблем... Взимай го, ще останеш доволен :)
HTC Desire X никак не е лош(м/у другото не поддържа live wallpapers) ама ,човека иска макс до 400 лв.Xperia U то не ми е лагвало,не съм инсталирал на него игри ,понеже е за сестра ми,но имах xperia neo и на него си вървяха въпреки ,че е с по-слаб процесор.