Суперлативи за Nougat
Суперлативи за Nougat
Телефонът ми е Galaxy S6. Тази сутрин получих ъпдейта Nougat. Нямах много време да вниквам в детайли, а и в ревютата е писано достатъчно, но впечатленията са потресаващи. Не съм виждал досега толкова добър ъпдейт на устройство. Радикално подобрение. Скоростта на и без друго бързия телефон сега е светкавична. Батерията заработи толкова икономично, че не е за вярване. Преди ъпдейта, при средна употреба през деня, вечерта е към 20% и е за зареждане. Сега е заковала на 70%. Плюс много подобрения в интерфейса, безкрайно удобно и премислено. Шапка свалям на гениите, потрудили се така блестящо.
Re: Суперлативи за Nougat
Самсунг?
И давате мнение след 6 часа ползване на новия софт?!?!
Я да видим след две седмици дали сте все още ентусиазиран да изказвате суперлативи или те вече са модифицирани в псувни. :D
Изчакайте поне седмица, нека минат 3-4 зареждания и не, че ви пожелавам да се скапят нещата, но при Самсунг първото впечатление никога не е последно :)
И две мнения от андроидския форум, касаещи същия модел и същата актуализация:
[Quote]При мен пък батерията се топи..... чак се чудя дали да не връщам 6.0[/Quote]
[Quote]Батерията държи колкото на 6.0.1. За сега разлика не усещам, но съм едва на 6ти ден ползване. Ще видим дали ще има положителна промяна ....но едва ли.[/Quote]
И давате мнение след 6 часа ползване на новия софт?!?!
Я да видим след две седмици дали сте все още ентусиазиран да изказвате суперлативи или те вече са модифицирани в псувни. :D
Изчакайте поне седмица, нека минат 3-4 зареждания и не, че ви пожелавам да се скапят нещата, но при Самсунг първото впечатление никога не е последно :)
И две мнения от андроидския форум, касаещи същия модел и същата актуализация:
[Quote]При мен пък батерията се топи..... чак се чудя дали да не връщам 6.0[/Quote]
[Quote]Батерията държи колкото на 6.0.1. За сега разлика не усещам, но съм едва на 6ти ден ползване. Ще видим дали ще има положителна промяна ....но едва ли.[/Quote]
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Аз не съм впечатлен особено от Нугат. Възможно е при S6 подобренията да са дело преди всичко на Самсунг.
Re: Re: Суперлативи за Nougat
За J5 дали ще има
Като го чета ми звучи като реклама в Телешоп. Дано да е вярно все пак това, което пишеш.
При мен също има разлика в положителна посока само че съм със s7 edge.Батерията в режим на готовност се изтощава 2 пъти по-бавно отколкото преди ъпдейта със абсолютно същите приложения инсталирани.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
[Quote]Батерията се топи...[/quote]
Понякога се случва на всички телефони при големи ъпдейти - вероятно конфликт с някое приложение (и кеша му).
Прави се factory reset от настройките в такъв случай и обикновено всичко заспива.
На моя телефон - друга марка - забелязвам, че 7.1.1 е по-лаком за RAM от 6.0.1, който пък е по-лаком от 4.4.4 и по-малко приложения държи едновременно в РАМ и повече се презареждат. Вие наблюдавате ли подобно нещо? Щото аз доста си играх с EX kernel manager и L speed, докато наглася RAM-a да работи приятно, а на 4.4.4 не се налагаше.
Понякога се случва на всички телефони при големи ъпдейти - вероятно конфликт с някое приложение (и кеша му).
Прави се factory reset от настройките в такъв случай и обикновено всичко заспива.
На моя телефон - друга марка - забелязвам, че 7.1.1 е по-лаком за RAM от 6.0.1, който пък е по-лаком от 4.4.4 и по-малко приложения държи едновременно в РАМ и повече се презареждат. Вие наблюдавате ли подобно нещо? Щото аз доста си играх с EX kernel manager и L speed, докато наглася RAM-a да работи приятно, а на 4.4.4 не се налагаше.
Теленор пуснаха днес Nougat за S6, да видим как ще е. Надявам се довечера да имам поне 70% батерия :D
Ако не го ползваш за нищо, изключиш и датата, синхронизации и тн. може и да остане на 70%. Иначе наистина работи приятно, ама нищо кой знае какво, има подобрения, ама чак да не е за вярване и така да те е потресло.... :S освен ако досега си бил на 3310 :D
Аз съм с Самсунг S7 и от месец със 7.0.1 и си е огромна разлика в работата от 6.0.1 на 7.0.1. много по плавно и бързо работи телефона. батерията също държи повече.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ