Windows 10 - първи впечатления
Re: Windows 10 - първи впечатления
Как да изтегля ъпдейта на моя комп. ( с windows 7 съм)
Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
Пробвай с това - http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
Re: Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
мерси ;) започна изтеглянето. Само да те питам дали трябва да правя някакви настройки или автоматично ще се инсталира...опс. да те питам 64битова или 32 битова версия да дърпам
Re: Re: Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
Избери в зависимост от инсталираната в компютъра версия. После ще имаш допълнителни неща за потвърждение и ще може да спреш процеса ако не ти хареса какво ще мигрира от старата към новата версия.
В най-добрия случай ще предложи да запази инсталираните програми, настройките и потребителските файлове, но може да мигрира и само файловете.
В най-добрия случай ще предложи да запази инсталираните програми, настройките и потребителските файлове, но може да мигрира и само файловете.
Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
ИИ ПОСЛЕДНО ДА ПОПИТАМ ДАЛИ ЩЕ МИ Е НЕОБХОДИМ ПРОДУКТОВ КЛЮЧ (ХХХХХ-ХХХХХ-ХХХХХ-ХХХХХ-ХХХХХ).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
Ако ъпгрейдваш - не.
Работи много добре, моят лаптоп е на 3 години, а нямам никакви проблеми. Освен, че трябваше да ъпдейтна Wifi драйвърите, че иначе постоянно нета падаше, и да изтегля драйвърите за Touch пада от Сайта на самсунг, за да работи. Иначе работи много по-добре от предишните ОС-та. Единствения минус е, ако като мен имаш над 100ГБ в OneDrive вече няма само за Онлайн стрииминг.. Всичко трябва да свалиш на ХДД-то за да го ползваш, което е голяма простотия. Инсталирайте без да му мислите :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Windows 10 - първи впечатления
Аз преди година с 8.1 като излезе направих тази грешка да го кача веднага и имаше куп недовършени неща, затова този 10 ще го кача поне след 4/5 месеца за да го пооправят.
Доста е стабилен. Билд 10041 беше смотан дори на виртуалка. От анонса на билд 10130 съм го слагал на реални машини (къде с ъпгрейд, къде чиста инсталация) и след билд 10166 всичко се оправи. Днес имах първия проблем - стийма не искаше да тегли ъпдейти, но май проблема си беше на valve.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
Здравей, Windows 7-цата ми показва, че не е оригинално копие и не може да се инсталира 10-ката иска ми ключове.
Какво трябва да направя, имате ли идея? :)
Какво трябва да направя, имате ли идея? :)