Windows 10 - първи впечатления
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
И аз вече съм на Windows 10. :)
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
Здравейте! Има ли начин да ми се махне постоянното желание на Майкрософт да се инсталира ъпдейта до 10?! Сега видях, че ъпдейта се е свалил автоматично, но не искам да минавам от 8.1 на 10...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
При мен добре се получи.
Бях с пиратска7 и компа нещо се беше вирусирал.
Много често рама стоеше на над 95% и много циклеше.
Сега всичко е ок.
Бях с пиратска7 и компа нещо се беше вирусирал.
Много често рама стоеше на над 95% и много циклеше.
Сега всичко е ок.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
Аз вируси нямам. Не искам да минавам на 10. Ако някой знае как, да сподели.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
Спри в диспечера на задачи GWX и деинсталирай от контролния панел KB3035583
Понеже този ъпдейт е маркиран като важен,за да не ти се инсталира отново трябва да го скриеш
Понеже този ъпдейт е маркиран като важен,за да не ти се инсталира отново трябва да го скриеш
Windows 10 - първи впечатления
И аз за момента не искам да сменям 8.1
Re: Windows 10 - първи впечатления
Win 10 е страхотна ОС, не мога да и се наситя (cyber):D(yes)(woo)
Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
Случва се това, което се очакваше. За първите 24 часа (или 48, не помня) 14 милиона инсталации. За първите две седмици 50 милиона. Резервациите са били 67 милиона. Рязък спад. И това беше. Няма статистика и колко са се върнали на стара версия, а те са също милиони. Много от тези бройки са на нови устройства и така са купени. М$ сигурно ще се разцепи, ако не фалира. Успяха да съсипят всичко. Новата ОС е един голям вирус. Всичко е написано в лицензното споразумение, за да се защитят от бъдещи съдебни дела. Никой разумен човек няма да си инсталира такова нещо. Основните клиенти на М$ са бизнес потребителите. А това му се вика корпоративен шпионаж в нагла форма. Никоя фирма няма да инсталира такова нещо и да се изнася фирмена информация. Гледайте на световно ниво. Ще останат някакви потребители заради услугите на Xbox и игрите и до там. Вече има няколко програмки за премахване на следящата част от новата ОС. По същество са вируси с добавени рекламни компоненти. При следващия ъпдейт сигурно вече ще са възстановени половината неща за следене. В следващите месеци ще е интересно, какво ще се случи с М$. Аз лично залагам на разцепване, и ще останат сегашните пера за приходи, Xbox и Андроид.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
[Quote]Мога да кажа едно. Windows 10 Е ПЪЛЕН БОКЛУК. Не ъпдейтвайте, защото ще си навлечете много софтуерни проблеми. [/Quote]
[Quote]И аз вече съм на Windows 10. [/Quote]
Евала на хора с твърдо мнение...
:D
Чудя се и аз дали да премина на 10-ката.
От една страна нямам някакви проблеми с компа или ресурсите му в момента, но от друга така ми липсва ХР и старт менюто...
[Quote]И аз вече съм на Windows 10. [/Quote]
Евала на хора с твърдо мнение...
:D
Чудя се и аз дали да премина на 10-ката.
От една страна нямам някакви проблеми с компа или ресурсите му в момента, но от друга така ми липсва ХР и старт менюто...
Re: Re: Re: Windows 10 - първи впечатления
Никой не ти е искал мнението.Темата е за първи впечатления.Аз такива не видях в това което си написал.Не мога да говоря от името на всички,но някои "неразумни" хора сме доволни от Windows 10.Microsoft го разцепват още от началото на 90-те(както всички виждаме неуспешно)Когато Linux или някоя друга ОС достигне до там 90 % от компютрите в цял свят да работят с нея,тогава може да ми даваш няклон на ХУЯ коя ОС да ползвам.