Xiaomi пуска стабилната версия на MIUI 9 за всички съвместими устройства
Re: Re: Re: Xiaomi пуска стабилната версия на MIUI 9 за всички съвместими устройства
[Quote]Милене, продължавай! (yes)[/Quote]
Благодаря за подкрепата! Смятам, че и сайта трябва да обърне подобаващо внимание в новините си на такива важни анонси. Вижда се, че много хора използват устройства на Xiaomi.
Благодаря за подкрепата! Смятам, че и сайта трябва да обърне подобаващо внимание в новините си на такива важни анонси. Вижда се, че много хора използват устройства на Xiaomi.
Re: Re: Re: Re: Xiaomi пуска стабилната версия на MIUI 9 за всички съвместими устройства
И какво толкова му е важното на това събитие, че трябва сайта да му обръща специално внимание? Ясно е,че си им голям фен, но няма нужда всяка 2-а тема да е за тая марка.
Re: Re: Re: Re: Xiaomi пуска стабилната версия на MIUI 9 за всички съвместими устройства
[Quote]При флагманите също- ще ми е интересно да видя кой друг производител има официален ъпдейт за флагмана си от 2012 г., както тук имаме за MI 2.[/Quote]
До коя версия на Андроид са ъпдейтнали Mi 2?
До коя версия на Андроид са ъпдейтнали Mi 2?
Re: Re: Re: Xiaomi пуска стабилната версия на MIUI 9 за всички съвместими устройства
Писал съм аз в 17.23, когато нямаше линк за източник.
[Quote]Редактирано от Мilen на 02.11.2017 17:39.[/Quote]
Видно кога е добавен.
В живота най-мразя лъжците, какъвто е и ваша милост.
пп. И накрая да се върна за малко към още една лъжа, написана в заглавния пост в темата:
[Quote]Xiaomi също така предлага легендарно дълга поддръжка, задминавайки всеки друг Андроид производител и дори Apple.[/Quote]
Още една лъжа.
За сведение iPhone 5, който е модел 2012-а година, беше обновен последно с 10.3.3 преди месец.
5S (следващия модел) продължава с ъпдейтите напред, което видно опровергава още веднъж лъжата.
Barba non facit philosophum, драги ми смехурко!
[Quote]Редактирано от Мilen на 02.11.2017 17:39.[/Quote]
Видно кога е добавен.
В живота най-мразя лъжците, какъвто е и ваша милост.
пп. И накрая да се върна за малко към още една лъжа, написана в заглавния пост в темата:
[Quote]Xiaomi също така предлага легендарно дълга поддръжка, задминавайки всеки друг Андроид производител и дори Apple.[/Quote]
Още една лъжа.
За сведение iPhone 5, който е модел 2012-а година, беше обновен последно с 10.3.3 преди месец.
5S (следващия модел) продължава с ъпдейтите напред, което видно опровергава още веднъж лъжата.
Barba non facit philosophum, драги ми смехурко!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Повръща ми се от аватара ти.
Какъв ти е проблема пък на тебе? Що не си ползваш продуктите на Apple и не се пръждосаш от темата, тук явно не си приятен? Пак те питам, има ли човек с чието мнение да си съгласен, и да не осереш постовете му? Очевидно за теб мнението на всеки е лъжа... Що не отидеш да се прегледаш някъде? На мен пък ми писнаха темите за смотаните продукти на Apple (особено тези свързани с популяризирането на умрялата игра Супер Марио, и другата с Face ID гойн*то, с което се изложиха пред цял свят), ама не се оплаквам... На мен пък ми допадат новините около Xiaomi, и именно те са причината в момента да посещавам форума, и като цяло сайта, защото следващия ми телефон ще е именно на тази марка. Затова всяка новина около тях ми е интересна, и чета с повишен интерес! Не разбирам как може да си толкова черен в червата си, и да хейтиш толкова много за дребнави неща. Това не е нормално и моля администраторите да не се правят на слепи, ами да започнат да трият такива глупави мнения каквито са на аlgor в случая. Очевидно е, че постовете му са писани с цел обида и провокация за дразги. Моля да се трият и мненията на последователите му.
Милене продължавай да пускаш теми за Xiaomi, чета ги с особен интерес! Да не ти пука к'во пишат овцете за теб и за Xiaomi. Продуктите и поддръжката им са страхотни, и заслужават да бъдат лидери! Заслужават клиентелата им да им прави реклама, вместо те да плащат за това, защото те не са като Apple, и за разлика от тях, предлагат най-доброто съотношение цена/качество/поддръжка на пазара!!! Стискам палци с две ръце за Xiaomi и да продължават да се грижат така за своите продукти!
Милене продължавай да пускаш теми за Xiaomi, чета ги с особен интерес! Да не ти пука к'во пишат овцете за теб и за Xiaomi. Продуктите и поддръжката им са страхотни, и заслужават да бъдат лидери! Заслужават клиентелата им да им прави реклама, вместо те да плащат за това, защото те не са като Apple, и за разлика от тях, предлагат най-доброто съотношение цена/качество/поддръжка на пазара!!! Стискам палци с две ръце за Xiaomi и да продължават да се грижат така за своите продукти!
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi пуска стабилната версия на MIUI 9 за всички съвместими устройства
Ей овчо, като има 10000 теми за любимата ти марка Apple, що не се оплакваш бе? Мислиш ли, пък че на мен ми дреме за това, за колко време се е разпродал гнусния айфон десет в САЩ? Или пък за това, че гнусния айфон осем не се продава добре в Китай, и се е наложило китайците да правят намаления и да се набутват финансово, за да разкарат залежалата гнусна стока? Ами не ми дреме за тези неща, и много ме дразнят такива тъпи теми, които не ни засягат, ама ги подминавам като ги видя и просто не ги коментирам... Не ходя да пищя като тебе и analgor. Аман от Apple фенове (УФСЕ), които си нямат друга работа, освен да плюят по останалите марки...
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi пуска стабилната версия на MIUI 9 за всички съвместими устройства
Wallker-чо,като гледам времето в което пишеш(и особено тона)явно си прекалил с някои напитки....Кротни се малко...
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi пуска стабилната версия на MIUI 9 за всички съвместими устройства
на колко ракии си като пишеш подобни постове?
смисълът на тези форуми е в това хората/като Милен/ които сериозно се интересуват и ползват нови продукти на пазара да споделят полезна информация.всеки който може да го оцени и използва практично и без инфантилни емоции,е готов възпитано да връща също такава информация.така се създава елементарно доверие в ,,групата по интереси''