Бихте ли си купили iPhone от сайтове като ALLGSM, Buy Best и подобни?
Re: Бихте ли си купили iPhone от сайтове като ALLGSM, Buy Best и подобни?
Поръчвал съм 3-4 телефона от Allgsm, всичко е било точно, обаче не съм опирал до гаранция, някъде бях чел, че хората били разочаровани от тях във връзка със гаранцията.
Окей, благодаря за отговорите!
Лично аз купуам само от специализираните магазини, така хвърчащи сайтове дори от емаг. не бих си взел телефон колкото и да е евтин.нитопък от мобилен оператор никога не взимам повече ! преди време бях взел един телефон хем беше скъп хем почти нямаше екстри.Хем и договор за 2 години имах....
Просто продават без 20 % ДДС
Как разбра че е без ддс
Поръчвал съм телефон от BuyBest. Във фактурата наистина пише ДДС ставка 0%. "Основание за неначисляване на ДДС: чл. 113, ал. 9 от ЗДДС лицето не е регистрирано по ЗДДС."
Телефонът беше в запечатана кутия. В офиса на "Спиди" ми казаха, че мога само да отворя пратката преди да я приема, но не можело да разпечатвам телефона и да го тествам.
Телефонът беше в запечатана кутия. В офиса на "Спиди" ми казаха, че мога само да отворя пратката преди да я приема, но не можело да разпечатвам телефона и да го тествам.
Нямаш си представа за това за което се опитваш да кажеш
Това не е истина, е@ати клонинга имате в България, “Bay Best”!!!
Iphone 15 Pro Max
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Защото е запечатан не позволяват тестване понеже трябва да се отвори и ,ако се върнел щяло да се води,че е употребен!tsim написа:Поръчвал съм телефон от BuyBest. Във фактурата наистина пише ДДС ставка 0%. "Основание за неначисляване на ДДС: чл. 113, ал. 9 от ЗДДС лицето не е регистрирано по ЗДДС."
При Citytel е същото,но с два телефона,които купих нямах проблем до сега и действително са с всички лепенки, стикери и кутията абсолютно запечатана!
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk