[Quote] [Quote]Тотално се изроди мобилната индустрия с тази постоянна екстремна надпревара и постоянно се правят глупости/компромиси, само и само да не би случайно някой да пусне нещо друго \\\"интересно\\\".[/Quote]
Това е положението, потребителите много се разглезиха и технологии от преди няколко месеца се приемат за супер остарели. За това е и този супер ръш да пускат колкото може по скоро продукти.
В момента, по-малко от година след S3(избран за телефон на годината) се пуска модел с подобрен дисплей, процесор, камера и една камара нови екстри... и пак се почва, ама не е достатъчно добър, трябваше да го променят повече...[/Quote]
Наистина sgs 4 е доста подобрен, но защо махат екстри които са задължителни според мен - например радиото.
Аз очаквам от всеки[B] нов модел да добавя екстри[/B], а не да маха едни и да слага други. Например взеха да се осъзнават, че инфрачервения порт е необходим (за работа като нормално дистанционно, а не мрежово) - това беше добра идея, но за радиото - не мога да ги разбера (явно разчитат на интернет радиата) , но не бих си профукал интернет трафика за слушане на радио. Бих го преживял, но ако сложат цифров тв тунер например (аз между другото си поръчах цифров тунер за с 3 ката - като допълнителен usb модул).
70% от първите 10 милиона броя Samsung Galaxy S4 ще ползват Snapdragon 600
Re: 70% от първите 10 милиона броя Samsung Galaxy S4 ще ползват Snapdr
Какъв е този цифров тунер,за смартфони ли е или ги има само за самсунг
Кой ти каза, че махат радиото?
[Quote]Автор: rorosims
Публикувано: 25.03.2013 18:54
Кой ти каза, че махат радиото?[/Quote]
В техническата спецификация на телефона, за съжаление, ясно е написано - Radio - NO.
Публикувано: 25.03.2013 18:54
Кой ти каза, че махат радиото?[/Quote]
В техническата спецификация на телефона, за съжаление, ясно е написано - Radio - NO.
[Quote]Автор: tenito
Публикувано: 25.03.2013 16:38
Какъв е този цифров тунер,за смартфони ли е или ги има само за самсунг[/Quote]
DVB T тунера работи и на други android смартфони от висок клас, които поддържат usb host режим има и вариант за i Phone. Очаквам да ми го доставят до седмица и тогава ще споделя впечатления от работата му. В момента в София се хващат 12 цифрови програми, към края на годината 20 а в последствие ще станат около 50.
Ето линк за повече информация http://www.tivizen.com/usb-dongle.html
Публикувано: 25.03.2013 16:38
Какъв е този цифров тунер,за смартфони ли е или ги има само за самсунг[/Quote]
DVB T тунера работи и на други android смартфони от висок клас, които поддържат usb host режим има и вариант за i Phone. Очаквам да ми го доставят до седмица и тогава ще споделя впечатления от работата му. В момента в София се хващат 12 цифрови програми, към края на годината 20 а в последствие ще станат около 50.
Ето линк за повече информация http://www.tivizen.com/usb-dongle.html
Благодаря за информацията
-
- Регистриран: 11 апр 2013, 22:44
А извън града някой пробвал ли го е дали се хваща телевизия примерно като се пътува с кола или трябва да е много силен сигнала понеже антенката ми се вижда много малка и съответно предполагам,че може да бъде слаба.Как се зарежда батерията сигурно няма да издържши 2часа при интензивна работа?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Тия сметки за гледане в движение просто ги забравете!
Първо, антената е много слаба и лесно се смущава.
Второ, предавателят във всеки град работи на различна честота и като се излезе извън обхвата трябва да се пресканира и запаметява наново.Пробвал съм го в движение - ще получиш само замръзвания на картината и квадратчета.
Относно зареждането - докато не пуснат някакъв разклонител микро юсб едно мъжко към 2 женски няма начин за едновременно зареждане и гледане.А такива засега няма - виждал съм само едно и то не става.1 час гледане = 25-30% батерия.
Има тунери които предават сигнала към приложението през wi-fi и са със собствена батерия или към ел. мрежата и така порта ти е свободен и няма нужда от otg съвместимост обаче са около 150-200 лева и са големи колкото телефона.
Първо, антената е много слаба и лесно се смущава.
Второ, предавателят във всеки град работи на различна честота и като се излезе извън обхвата трябва да се пресканира и запаметява наново.Пробвал съм го в движение - ще получиш само замръзвания на картината и квадратчета.
Относно зареждането - докато не пуснат някакъв разклонител микро юсб едно мъжко към 2 женски няма начин за едновременно зареждане и гледане.А такива засега няма - виждал съм само едно и то не става.1 час гледане = 25-30% батерия.
Има тунери които предават сигнала към приложението през wi-fi и са със собствена батерия или към ел. мрежата и така порта ти е свободен и няма нужда от otg съвместимост обаче са около 150-200 лева и са големи колкото телефона.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport