Apple добави още 22 устройства на Samsung към претенциите си за нарушени патенти
Re: Apple добави още 22 устройства на Samsung към претенциите си за на
А за какво им е на Apple да се стараят? Същата логика. Нещо било ползвано с години, идва ябълката, респективно "Леонардо", променя го лекичко и айде - патент. И после съди всеки, който го наподоби и лапа парички на негов гръб. Точно пък Apple хич не са крали, ще знаеш...
Стига бе, A4i, зачете ли се въобще за какви патенти става въпрос?! Някой беше постнал линк в началото на коментарите. Все едно, ако произвеждам дограма, да трябва да плащам на някой, ако прозорецът ми е правоъгълен, ако стъклото ми е прозрачно (?!?!?!), ако рамката ми е едноцветна, ако е стъклото е гладко и т.н. Патентните перверзии на Apple са поредното доказателство за несъвършенствата на законовата система и за властта на мангизите. Трябва да има ясна политика за това, кое може да се счита за иновация и кое е общочовешки естествена характеристика за една стока - автомобилите имат кръгли колела, няма как да се движат комфортно, ако те са квадратни. Слава Богу, ще Apple не направиха техен автомобил. Това сигурно щеше да вдигне 10-ки пъти цените на останалите заради безумните им патенти.
...Ако пък потърсиш кой е първият капацитивен тъч-скрийн телефон....ще го откриеш доста по-източно от Cupertino, California :D
...Ако пък потърсиш кой е първият капацитивен тъч-скрийн телефон....ще го откриеш доста по-източно от Cupertino, California :D
-
- Регистриран: 16 юли 2007, 12:16
Така погледнато има форум и за андроид феновете. Там може да плюете на воля. Както ти така и аз влизаме в сайтовете да видим какво ново се е случва при високите технологии, а кометнарите вместо да са смислени и да обсъждаме предимства и недостатъци чета детски изказвания за война, която е само между 5-7 човека във всеки подобен сайт. А ако не искаш да плащаш за грешките на samsung, купи си LG, HTC или нещо друго.
Пред неочакван проблем в заседателната зала може да бъде изправен Аpple заради новия си iPhone.
НТС твърди, че устройствата на Apple нарушават две технологии.Това би означавало, че HTC по всяка вероятност ще успее да забрани вноса и продажбите в САЩ на актуалния в момента iPad и новия iPhone, който се очаква да бъде представен в сряда.
http://www.dnes.bg/technology/2012/09/11/noviiat-iphone-moje-da-ne-stigne-do-amerikancite.167992
НТС твърди, че устройствата на Apple нарушават две технологии.Това би означавало, че HTC по всяка вероятност ще успее да забрани вноса и продажбите в САЩ на актуалния в момента iPad и новия iPhone, който се очаква да бъде представен в сряда.
http://www.dnes.bg/technology/2012/09/11/noviiat-iphone-moje-da-ne-stigne-do-amerikancite.167992