B2700
-
- Регистриран: 20 фев 2009, 12:42
Re: Samsung B2700
Po princip telefona e mnogo dobar s bogato menu i v sravnenie s tova koeto vidqh za model B2100 za men tozi e po-dobar, no se nadqvam, 4e problema s bateriqta e razre6im.
Не се притеснявай за батерията, трябва да знаеш, че трябва да мине няколко цикъла на зареждане/презареждане преди да влезе в пълният си капацитет (обикновенно от две до четири седмици след влизането в експлоатация). Това важи за всичи телефони.
Иначе моделът си има наследник вече, като подобренията касаят здравината. Нещо, което не е потвърдено на 100% - камерата е даунгрейдната до 1.3 мегапиксела, но пък за сметка на това ще има автофокус.
Иначе моделът си има наследник вече, като подобренията касаят здравината. Нещо, което не е потвърдено на 100% - камерата е даунгрейдната до 1.3 мегапиксела, но пък за сметка на това ще има автофокус.
Батерията ти определено е прецакана. Ако я покрива гаранцията,отивай да ти я заменят. Моята батерия,каквото и да я правя,не мога да я смъкна за по-малко от 3-4 дни. А ако не го бъзикам много,а само си говоря кара над седмица. Писах в тази тема,че след първото зареждане,в стендбай ми издържа повече от 15 дни. Продължавам да твърдя,че телефонът с страхотен. Ползвам го за втори телефон и за парите си и класа ,в който се позиционира(ударо,влаго устойчиви телефони) предлага страшно много екстри.
-
- Регистриран: 20 фев 2009, 12:42
Otidoh v magazina-smeniha mi bateriqta s nova,izklu4iha mi 3G funkciqta,4e har4ela bateriqta.Novata q izto6tih do krai i q zaredih otnovo 14 4asa.V4era v 12:00 izklu4ih tel. ot zarqdnoto-dnes bateriqta mi e otnovo na 1 4erta.Ne moga da razbera pri4inata za tova i mi ostava da se nadqvam,4e si prav,4e bateriqta dostiga pulniq si kapacitet po kasno,ina4e telefona za men i za tova koeto mi trqbva e perfekten.
Добре,де как за 24 часа 4 чертички да ти паднат. Абсурд!! Капацитета си е капацитет,ама там става въпрос за малки разлики. То твоя тел и два дни няма да издържи така. Имай предвид,че има по-лош вариант от батерията-може телефонът да ти точи ток.
-
- Регистриран: 31 окт 2005, 10:25
Можеш ли да кажеш, сега как ти е батерията, все пак това е телефон с 1300mAh- това трябва да издържа наистина доста при условие, че самият дисплей никак голям.
Това не е телефон а кютюк.Има нещо като дисплей.Грозна работа.Менюто е безобразно.:|
Вече го имам от 1 месец и съм много доволен - батерията ми държи да 14 дни с натоварването,само до ви кажа ,че на 1 чертичка от батерията ми издържа към 3 дни...Имам и Нокиа,но въобще и въпрос за сравнение не може да има ...това е перфектния телефон за любителите на екстремни изживявания...а на когото му се струва ръбест и груб - да не отива на Виенския бал с него... (yes)(yes)(yes)
Купих Самсунг В 2700 преди около седмица от магазин на Vivacоm за 167 лева. Мисля, че за тези пари трудно ще се намери по-добър 3G. Изпробвах почти всички функции и не открих "дефекти", с изключение на крачкомера /който сигурно аз не мога да настроя правилно/. Компасът и висотомерът работят в пълен синхрон с тези на часовника ми Casio. Естествено, надморската височина се влияе от атмосферното налягане в конкретния момент и това е нормално. В профил "Навън", който използвам, звукът е силен, повече от необходимото /но ако не ви е достатъчно, има високоговорител/. Вибрацията е силна. Нямам проблеми с обхвата. Все още не смея да го "давя" във вода и да го хвърлям от високо, както тестван в You tube, но изработката изглежда солидна. Засега НЕ съжалявам за покупката си. При първия заряд /от 12 часа/ батерията издържа 4 дни при ежечасна игра с телефона. Вторият заряд /от 4 часа/ също е на път да изкара толкова, макар вече менюто да ми е познато, поради което не го разглеждам толкова често. Някъде тук прочетох, че такъв телефон изкарал 15 дни с едно зареждане. Съмнявам се моя телефон да е способен на такъв резултат. Знам, че първите няколко заряда не впечатляват с дълъг стендбай и затова ще изчакам да видя. Ако започне да държи поне по 5 -6 дни, скоро няма да си купя друг телефон. Често ходя на лов и off road. Очаквам в тези условия /с много вода и кал/ апаратът да заслужи репутацията си. :)(yes)
Забравих да кажа - фенерът е доста по-силен от този, на който и да е друг телефон и изглежда не консумира много енергия.