B5722
-
- Регистриран: 12 авг 2011, 21:38
Re: Samsung B5722
ползвал съм повечето дуоси на самсунг,досега бях със нокиа х1-01 и съвсем случайно ми изпадна Б5722. да ви кажа,според мен ще е стабилен телефон,тъча му малко не ми харесва...но явно защото е капацитивен.иначе тенденцията не знам защо,е да правят едномодулни дуоси...този поне е двумодулен,добър звук в слушалката и музиката,поносима камера и дисплей.както каза един колега-това е дуос за работа,а не за игра.предстои да видя колко ще ми изкара батерията.
zdravei moje6 li da mi kaje6 malko pove4e kak se darji telefon4eto 4e mislq da si vzimam zna4i nqma problem s 4uvaemosta kolko darji bateriata kamerata e standartna 3.2 no po me intereseuva kak se spravq s otvarqneto ne stranici mn li e baven deto nqma 3g
blagodarq predvaritelno
blagodarq predvaritelno
Здравей,
ако все още те интересува инфо за Б5722 ми пиши.
Поздрави
ако все още те интересува инфо за Б5722 ми пиши.
Поздрави
Здравейте! Може ли някой да помогне как да си синхронизирам контактите на Самсунг В 5722 с помощта на KIES? Изпълнявам всичко (за синхронизация с Outlook) стъпка по стъпка и накрая ми излиза икона, че е надвишен максималният брой контакти за синхронизиране. А имам около 600 контакта само ...:( Ако някой знае какво да направя, моля, нека помогне! Може и на [email protected] ...