B7610 OmniaPRO
Re: Samsung B7610 Omnia Pro
Четох в myomniapro.com че не е с един гигабайт а със два
Преди час го разгледах набързо в Джеф.Хареса ми.Стори ми се бърз при работата с менюто.Дисплея поне на изкуствена светлина е на по-високо ниво от първата Омниа.Все пак е АМОЛЕД.Достоен наследник (yes)
Цената при тях е 1000 и нещо (no)(cyber)(whistle)
Цената при тях е 1000 и нещо (no)(cyber)(whistle)
Донесоха ми го от португалия . СУпер е телефончето(yes)
Дай впечатления след като минат една-две седмици щото и аз съм намислил да го взимам...
Вече 3 дена го експолатирам на макс и малко често се налага да го зареждам но това е нормално. Не ми е забивал но понякога прави странен проблем с wifi. Други проблеми не съм му откривал нито пък кусури
Ами аз затова ти казах да мине малко време,за да го усетиш и вече да имаш трайни впечатления:)
Мисля че вече имам достатъчно траини впечатления понеже доста съм го експолатирал през тази седмица и половина така че ето и впечатленията:Не забива освен ако докато скайп се зарежда не го завъртя, но и това бързо се въстановява. Дисплея е страхотен обаче на слънчева светлина много трудно се вижда. Паметта не му е 1 а 2.5 гигабайта. Новият Touchwiz интерфейс е много по-приятен от този на уиндоус и го замества почти навсякъде.Работата с настройките е много лесна, но ми се струва че някои не са на точното място. Widget-ите са доста по различни от на първоначалнтата Omnia и въпреки че някои ги няма има много други които омниата ги няма и вършат перфектна работа. Не забива докато се ровиш в интернет дори и при по тежките сайтове но интернета има много странен начин на приоритизиране на интернет връзките и понякога интернета ти спира от нищото. Това прави ползването на програми ползващи интернет много досадно. Клавиатурата е много удабна според мен и четох в интернет че е по добра от на кункорента n900. Кинетичното скролване е много добро и често казано обичам да си играя с него :D. Сложил съм му 16 гигабайта карта и изобщо не му забавя работата. Всеки ден слушам по около час музика на него и си ровя в нета и играя някакави игрички , а батерията му издържа по цяла седмица. Като цяло съм адски доволен от телефона понеже недостатъците му са малки и се оправят бързо пък и на WM 6.5 билд-а сигурно ще са ги оправили. И също така от рекламата iDon't на моторола дроид всичко iDon't и B7610 го може :D
[Quote]Дисплея е страхотен обаче на слънчева светлина много трудно се вижда[/Quote]
Всичко хубаво,само това разваля картинката(whistle)Под слънчева светлина имаш предвид точно безоблачно през деня,нали?При мен когато бях първия път в планината без да е наистина слънчево нищо не можех да видя на дисплея (говоря за Самсунг Омниа).
Всичко хубаво,само това разваля картинката(whistle)Под слънчева светлина имаш предвид точно безоблачно през деня,нали?При мен когато бях първия път в планината без да е наистина слънчево нищо не можех да видя на дисплея (говоря за Самсунг Омниа).
[Quote]Всичко хубаво,само това разваля картинкатаПод слънчева светлина имаш предвид точно безоблачно през деня,нали?При мен когато бях първия път в планината без да е наистина слънчево нищо не можех да видя на дисплея (говоря за Самсунг Омниа).[/Quote] Ами да това имам предвид защото си се виждаше добре, но един хубав ден на пейка в парка се мъчех да видя каквото и да е. Само на директна слънчева светлина е гадно.
Aйдее нетшоп го пуснаха на 880 ама дали е иситински :D:D:D