B7610 OmniaPRO
Re: Samsung B7610 Omnia Pro
[Quote]Това че батерията е стабилна много ме радва :) Гледам че си сложил Sygic Drive! Мани сиджика ами си сложи и iGO8, страхотна навигация която ще те изкефи на този голям екран ;) Като стана на въпрос за екрана в предварителните обзори за тела пише че много зле се вижда в слънчев ден :( Можеш ли да коментираш?[/Quote]
Наистина не се вижда на силна слънчева светлина но просто като се звъртиш така че екрана ти да не е обърнат към слънцето директно няма проблеми.
А снимките на тъмно са много по добри от колкото очаквах.Направих ги без никакви настройки освен светкавица
http://store.picbg.net/pubpic/B4/B2/7876153c41f4b4b2.jpg - тази е със светкавица
http://store.picbg.net/pubpic/AB/80/61892b8f3d92ab80.jpg - тази е на светло, но малко разфокусирана, за което се извинявам.
Наистина не се вижда на силна слънчева светлина но просто като се звъртиш така че екрана ти да не е обърнат към слънцето директно няма проблеми.
А снимките на тъмно са много по добри от колкото очаквах.Направих ги без никакви настройки освен светкавица
http://store.picbg.net/pubpic/B4/B2/7876153c41f4b4b2.jpg - тази е със светкавица
http://store.picbg.net/pubpic/AB/80/61892b8f3d92ab80.jpg - тази е на светло, но малко разфокусирана, за което се извинявам.
Здравейте! Интересува ме какво е качеството на TV-outа. Нека някой да сподели ако е пробвал, кабела е стандартен троен мини жак като за някои видеокамери т.н, а не като на Омния-1 да се чуди човек от къде да си намери. И никъде по ревютата НЕ видях дали си върти екрана сам като на И900. Тв-изхода на старата Омния е приличен като за телефон става за гледане като ходиш някъде. На Про-то ми харесва, че захранването е отделно от тв-изхода, което е добре, защото Омния-1 изкарва към 2ч и 30мин, приблизително филм и малко от пълно зареждане.
Иначе и аз съм се навил.:)) Жалко, че в Пловдив не можах вчера да го видя в нито един магазин?!?!? Друго си е като го подържиш и си поиграеш малко.
А и дали има поддръжка на флаш/youtube и т.н. без да се ръчка допълнително?!:)
Иначе и аз съм се навил.:)) Жалко, че в Пловдив не можах вчера да го видя в нито един магазин?!?!? Друго си е като го подържиш и си поиграеш малко.
А и дали има поддръжка на флаш/youtube и т.н. без да се ръчка допълнително?!:)
[Quote]Жалко, че в Пловдив не можах вчера да го видя в нито един магазин?!?!?[/Quote]
Иди в Джеф (подлеза на Тримонциум)-там го имат.
Иди в Джеф (подлеза на Тримонциум)-там го имат.
Нещо се затиши темата...
Може ли щастливците които вече притежават този телефон да споделят мнението си с нас останалите?
Как е телефончето? Как се държи? Какви недостатъци сте открили? Клавиатурата удобна ли е (понеже според мене това е най-голямата причина човек да се насочи към този модел, понеже Омниа I8000 е малко по-добър като интерфейс и габарити)?
Може ли щастливците които вече притежават този телефон да споделят мнението си с нас останалите?
Как е телефончето? Как се държи? Какви недостатъци сте открили? Клавиатурата удобна ли е (понеже според мене това е най-голямата причина човек да се насочи към този модел, понеже Омниа I8000 е малко по-добър като интерфейс и габарити)?
телефона се държи супер, ползвах известно време SPB mobile shell и изобщо не забиваше, колкото до клавиатурата, тя е страхотна с удобни бутони, 4 реда и не се налага на натискаш за да пишеш, единственото в нея което ме дразни е че спейса е малко малък и понякога вместо не го натискам точката. Телефончето не забива но малко бавно се завърта екрана като отвориш клавиатурата. Батерията държи много повече отколкото очаквах и процесора поддърва 3d accelerated програми/игри.
А как е Wi-fi-ят? Чувствителен ли е? И като казваш, че батерията е добра, това какво означава по-точно? Колко дни? Как е audio-то? Слушалките в комплекта добри ли са?
wi-fi а е добър хваща си сигнал без проблем. Аудиото е малко тихо но не пръщи, сточната настройка може да си го осилиш. СЛушалките към комплекта са супер , удобни са и се чува добре. Батерията за мен лично държи между 4 и 7 дни, зависи колко го използвам
В Пловдив в подлеза на Тримонциум в магазина на Джеф го няма?!!?:(
А някой пробвал ли му е тв-изхода?
А някой пробвал ли му е тв-изхода?
Благодаря за отговора :)
На няколко места гледах, че една от слабостите на телефона е, че много лесно се надрасквал. Вярно ли е това, или ти ползваш протектор?
С каква ОС си 6.1 или 6.5 ?
На няколко места гледах, че една от слабостите на телефона е, че много лесно се надрасквал. Вярно ли е това, или ти ползваш протектор?
С каква ОС си 6.1 или 6.5 ?
Има ли tv out cable в комплекта?