B7610 OmniaPRO
Samsung B7610 Omnia Pro
Ето ви един супер телефон за маниаци. Зашо ли? Има си добра камера, 3,5 мм жак, достатъчно възможности за свързване, голям дисплей за гледане на видео и сърфира, а е и AMOLED и накрая- QWERTY за удобно и бързо писане, както и приятен интерфейс.
Re: Samsung B7610 Omnia Pro
кога ще го пуснат и каква ли ще е цената ,много е добър ,но кога.
Очаква се през Q3, тази година.
"Ето ви един супер телефон за маниаци..."
Уцелил си определението на 100% - кратко и ясно...даже не мога да повярвам, че ти си го писал...сега очаквам, крайните фенове на нокия и айфон да те захапят :-DDD
Уцелил си определението на 100% - кратко и ясно...даже не мога да повярвам, че ти си го писал...сега очаквам, крайните фенове на нокия и айфон да те захапят :-DDD
Значи сам трябва да се изям! :D
Както се казва честито да им е на WM феновете. Още от сега надушвам споровете на тема коя ОС е по-добра. Тази в Samsung B7610 или тази в Omnia HD. Очакват ни весели месеци занапред :)))).
:-DDDD задръж малко, изчакай да излезе...вземи го в ръце и го изпробвай и тогава....бягай за подправки и се почвай :-DD
п.с. Баси тел-а, определено ме впечатли..
п.с. Баси тел-а, определено ме впечатли..
Имам един леко странен въпрос. След като ъпдейтнеш до Виндоус 6,5 , ще си остане ли интерфейса на Самсунг?
@fenato
Давам го малко по-сериозно сега. Разбери ме- реалист съм. Не мога да призня телефон, който според виждането ми не става. Това не значи, че харесвам само айФоун. Впечетлен съм от прогреса на Самсунг, LG и HTC. BB съшо ми харесват, въпреки че не са много разпространени. Просто не виждам "лидерството" на Нокиа. Моля да не започваме спора на ново, защото няма смисъл.
@fenato
Давам го малко по-сериозно сега. Разбери ме- реалист съм. Не мога да призня телефон, който според виждането ми не става. Това не значи, че харесвам само айФоун. Впечетлен съм от прогреса на Самсунг, LG и HTC. BB съшо ми харесват, въпреки че не са много разпространени. Просто не виждам "лидерството" на Нокиа. Моля да не започваме спора на ново, защото няма смисъл.
....някой знае ли кога ще достигне Европа и БГ в частност?И евентуална цена?! :)
Видео ревю - http://www.youtube.com/watch?v=IiFsANaq-hM&eurl=http%3A%2F%2Fwmpoweruser.com%2F&feature=player_embedded
П.п. Английският на италианците не много добър, но е по-добре от нищо.;-)
П.п. Английският на италианците не много добър, но е по-добре от нищо.;-)