B7722
Re: Samsung B7722
Значи проблема не е само при мен. Телефона ми звъни, натискам като луд зелената слушалка но не мога да приема обаждане. И последно не го купувайте, ще ви скъса нервите.
-
- Регистриран: 27 апр 2007, 13:12
Нека да добавя като сравнение, че проблема с неприемането на входящо повикване го имаше и при стария модел -SGH-D980, така че нищо ново, но все пак телефона си е доста добър, поне за мен и по-специално като сравненине със стария по-горе посочен телефон, където бъгове бяха много повече:)
По отношение отварянето на документи, телефона отваря: WORD, ACROBAT и .TXT документи /с тези е пробван/, но при .txt документите кирилските текстове излизат като иероглифи. Всички тези документи могат да бъдат увеличени в достатъчно голям размер на екрана, както и снимките поместени в тях
По отношение отварянето на документи, телефона отваря: WORD, ACROBAT и .TXT документи /с тези е пробван/, но при .txt документите кирилските текстове излизат като иероглифи. Всички тези документи могат да бъдат увеличени в достатъчно голям размер на екрана, както и снимките поместени в тях
Явно това е проблем с звъненето. Е добре и като натискаш зелената слушалка не става и как ще премиеш обаждането.
Проблема е такъв, звъни ми телефона, аз натискам, натискам, натискам и след малко, околните започват да ме гледат с досада, тъй като телефона звъни силно. Единствения вариант е да си извадя батерията. При третото вадене на батерията, телефона го прибрах в склада за прах.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Само при теб ли е този проблем ?
-
Значи това с по слабият обвхват с двусимов Самсунг не е било само при мен,явно при всички двусимови модели е.Аз съм с Е2152 и имам същият проблем-а именно по слабият сигнал,лови 20-30% по слабо от Нокиа или HTC да речем.Интересно ми е на какво се далжи това:|
Здравейте, искам да прехвърля указателя си от D880 на В7722. Какви са възможностите за това, предполагам става с програмата Kies?
-
(yes) но е малко трудоемко защото програмата е бъгава
Благодаря ти за бързия отговор. Един приятел ме помоли да намеря начин, че той нещо не може да се оправи.
Не знам аз ли съм прекалено тъпа, ама с такъв мерак си го взех този тел., а не мога нещо да се справя.
В момента най-голямия ми проблем е разглеждането на интернет страниците, зареждат се едни такива ситни, въшкави, абсурд да прочетеш нещо, дава ми: Page too large. Content may not be displayed properly. А после: Close some aplications...Е, кои aplications да спра...
В момента най-голямия ми проблем е разглеждането на интернет страниците, зареждат се едни такива ситни, въшкави, абсурд да прочетеш нещо, дава ми: Page too large. Content may not be displayed properly. А после: Close some aplications...Е, кои aplications да спра...