Батерия Samsung D 600
Re: Батерия Samsung D 600
ами като е нов, трябва да се зарежда нон стоп 14-15 часа като е желателно да го ползваш възможно най малко. То нета бая яде от батерията и е нормално при 3 часа употреба да се скапе батерията. Опитай се да го зареждаш така акто ти казах, защото и после няма да ти държи много и ще трябва да сменяш батерията.
добре, така ще направя!
:-)
еййй, добре че има някой да ми каже, щото понякога умът ми хич го няма точно за тия работи.
:-)
еййй, добре че има някой да ми каже, щото понякога умът ми хич го няма точно за тия работи.
човек не е нужно да разбира от всичко ;)
Лошо ми става с тая батерия значи.
Снощи пак изчаках да падне.
оставих я да се зарежда, за 4 часа беше пълна. След това ми се наложи да ползвам друга карта, смених я, говорих си, като се зареждаше през цялото време. Та до тази сутрин. И резултатът е - в 16 ч. отново нямам батерия. И съм говорила не повече от 10-12 мин. и 3 смс. Ужас!!!
Я ми обяснете защо трябва да се преинсталира евентуално софтуера?
И предварително се извинявам, че ви занимавам 5 дена с моята батерия, ама
Снощи пак изчаках да падне.
оставих я да се зарежда, за 4 часа беше пълна. След това ми се наложи да ползвам друга карта, смених я, говорих си, като се зареждаше през цялото време. Та до тази сутрин. И резултатът е - в 16 ч. отново нямам батерия. И съм говорила не повече от 10-12 мин. и 3 смс. Ужас!!!
Я ми обяснете защо трябва да се преинсталира евентуално софтуера?
И предварително се извинявам, че ви занимавам 5 дена с моята батерия, ама
ами това със зареждането и разреждането трябва да го направиш поне 3 пъти
Виж сега изчакай да ти падне батерията и да изгасне телефона. Не го включвай да работи ами го сложи да се зарежда така изключен за 15-16 часа. След това го пусни и го използвай докато му падне батерията. След това пак като изгасне го включи да се зарежда за 15-16 часа без да го пускаш. Направи го това зареждане и разреждане 3-4 пъти и тогава виж как ще се държи. Почти съм сигурен че е прецакана батерията, но все още може и да има надежда за нея. Казваш че се зарежда за 4 часа, а това не е нормално. И най-важното не пипай телефона докато се зарежда (сложи си картата в др. апарат и него ползвай този не го барай изобщо).
слушам и изпълнявам, така ще направя!
дано стане
Иначе ми трябва нова батерия, доколкото разбирам?
дано стане
Иначе ми трябва нова батерия, доколкото разбирам?
може и да не се наложи нова батерия, важното е да правиш всичко както трябва, най точно ти го обясни никъсн защото ще прецакаш батерията и тогава със сигурност ще имаш нужда от нова. просто го зареждай по 14-15 часа без да го ползваш въобще и важното е батерията да пада докрай
Това със зареждането 14-15 часа го направих - резултата беше, че ми издържа батерията 8 часа, но при повече от 40 минути разговори, които водих.. и няколко снимки..
Реших след падането на батерията да го заредя за 24 часа.. До момента май се държи нормално, тоест вече 25 часа не е паднала все още батерията, на второто деление е, а съм говорила, ползвах малко нет, плюс още други неща.. Трябва май да си стискам палци.., а? Все пак не знам..
Реших след падането на батерията да го заредя за 24 часа.. До момента май се държи нормално, тоест вече 25 часа не е паднала все още батерията, на второто деление е, а съм говорила, ползвах малко нет, плюс още други неща.. Трябва май да си стискам палци.., а? Все пак не знам..
SAMSUNG са известни от отдавна че правят слаби батерии и ако продължава да ти прави проблеми D600 хвани го и го замени с NOKIA 6230i и просто проблемите ти ще приключат. Батерията му е много добра и с най-новия firmware върви перфектно.