C3300
Samsung C3300
Това е по-скоро mp4-плейър с телефонни функции, отколкото телефон с с mp4-плейър. Както каза една позната: "Много е малак и сладак"..;)
Re: Samsung C3300
[Quote]Както каза една позната: "Много е малак и сладак"..;) [/Quote]
:D:D:D Дано не го е казала за твоя... [i]телефон[/i] :D:D:D
:D:D:D Дано не го е казала за твоя... [i]телефон[/i] :D:D:D
Не ми харесва определено.Да и аз го купих защото е малък и сладък и сега се ядосвам.Толкова нискочачествени телефони има които поддържат кирилица,а този не.Нито бележки,нито контакти можеш да напишеш на кирилица.Едната му визия дето е готина,ама то все едно да ядеш диня заради кората:S
Не разбирам, защо въобще е разрешен вносът на телефони, смартони и тем подобни джиджявки, които не поддържат кирилица... и нямат български интерфейс. За съжаление дори великият МТел изпраща служебните си съобщения на латиница :|
-
- Регистриран: 19 юли 2011, 16:53
Хора, помогнете ми. Имам сериозен проблем с игрите на този смартфон.
Тегля ги от нета, качвам ги на тела през блутута и щом ги инсталирам ми пише или, че са прекалено големи, или че са невалидни! ПЛС кажете как да играя. Телефонът е нов.:|
Тегля ги от нета, качвам ги на тела през блутута и щом ги инсталирам ми пише или, че са прекалено големи, или че са невалидни! ПЛС кажете как да играя. Телефонът е нов.:|
Страхотно е телефончето, бързичко е, не го ползвам за игри, а като работен и съм доволна.
:D:D:D:D I koe to4no te kara da si misli6 4e tozi telefon e smartphone,pravi6 li razlika mejdy smartphone i obiknoven telefon tova si e 4ist telefon s ni6to smart v nego
-
- Регистриран: 15 дек 2012, 14:02
Telefona e bql.Izpolzvan e mnogo malko v otlichno sustoqnie e pri interes se oburnete kum men shte vi izpratq snimki i shte otogovorq na vsichkite vi vuprosi moga da smukna ot cenata ili da podarq karta pamet :)
интересува ме телефончето. може ли да се чуем да се разберем?
може ли да дадеш номер на който да се свържем?
Благодаря,
Ст.
може ли да дадеш номер на който да се свържем?
Благодаря,
Ст.