C3322
Re: Samsung C3322
(whistle)раководи,тарсят,звани бе този не беше ли с 3 радиомодула :D
Хардуерния бутон в средата само за OK ли се ползва или с него се бурави и в посоките (ляво дясно нагоре надолу)?
В последния каталог на Техномаркет се продава за [B]151 лв.[/B]
http://technomarket.bg/products/09110063/samsung-gt-c3322-m-black
Просто си заслужава да се огледа отблизо. Телефон за разговори.
http://technomarket.bg/products/09110063/samsung-gt-c3322-m-black
Просто си заслужава да се огледа отблизо. Телефон за разговори.
Имам телефона от около месец и съм много доволен. Батерията му изкарва около седмица при нормално говорене, което си е постижение за телефон с две карти. Бутоните са големи и удобни, може да се избере едър шрифт за хора, които трудно виждат дребните:D, какъвто съм аз. Органайзерът му е добре направен. Изобщо нищо в телефона не ме дразни. Радиото е моно (или може би не съм улучил някоя настройка), но пък е много чувствително. Изобщо класически, добре изглеждащ телефон, който работи добре. Не съм на възраст да цъкам игри, нито възприемам мобилния телефон като средство за връзка с Интернет и социалните мрежи, така че там нямам набюдения.
-
- Регистриран: 17 мар 2011, 12:29
[Quote]Имам телефона от около месец и съм много доволен. Батерията му изкарва около седмица при нормално говорене, което си е постижение за телефон с две карти. Бутоните са големи и удобни, може да се избере едър шрифт за хора, които трудно виждат дребните, какъвто съм аз. Органайзерът му е добре направен. Изобщо нищо в телефона не ме дразни. Радиото е моно (или може би не съм улучил някоя настройка), но пък е много чувствително. Изобщо класически, добре изглеждащ телефон, който работи добре. Не съм на възраст да цъкам игри, нито възприемам мобилния телефон като средство за връзка с Интернет и социалните мрежи, така че там нямам набюдения.[/Quote]
А с колко радиомодула е? Проверява се лесно - когато напишеш *#06#, колко IMEI номера излизат?
А с колко радиомодула е? Проверява се лесно - когато напишеш *#06#, колко IMEI номера излизат?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote]А с колко радиомодула е? Проверява се лесно - когато напишеш *#06#, колко IMEI номера излизат? [/Quote]
Ако си мислиш че така се проверява,жестоко се лъжеш:D
Ако си мислиш че така се проверява,жестоко се лъжеш:D
-
- Регистриран: 17 мар 2011, 12:29
[Quote]Ако си мислиш че така се проверява,жестоко се лъжеш:D[/Quote]
Добре, може и да се лъжа, определено не съм експерт по мобилни комуникации и не знам дали един GSM модул може да има повече от един IMEI, но очаквах аргумент, а не заяждане. Нищо лично, пиша тук от интерес по темата, а не някой да се заяжда с мен. Доста не-sports_man-ско. (no)
[Quote]Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.[/Quote]
Добре, може и да се лъжа, определено не съм експерт по мобилни комуникации и не знам дали един GSM модул може да има повече от един IMEI, но очаквах аргумент, а не заяждане. Нищо лично, пиша тук от интерес по темата, а не някой да се заяжда с мен. Доста не-sports_man-ско. (no)
[Quote]Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.[/Quote]
Телефона е с два радио модула,има два имеи адреса .(yes)
Телефона подържа ли MOBILE JAVA? Пише че не подържа вярно ли е ?
Няма ли кои да каже има ли MOBILE JAVA и два ли са радио модулите .Благодаря на отговорите предварително