C3322
Re: Samsung C3322
Не е с два радио модула, до колкото знам. Ако едната карта е заета - другата се държи като изключена. А иначе, предполагам че всеки двусимов телефон си има два адреса.
Защо спряха да произвеждат двусимови телефони с 2 радиомодула??????? Всичко ново на пазара чувам, че е с по един!?
Ами щото са боклуци ,вече новите тел те от икономия на качесвени части та произвеждат само боклуци .Карат по една две години и до там пак нов тел и пак боклук
[Quote]Ами щото са боклуци[/Quote]
Ами щото нищо не разбирате:P Аз ползвам китаец;) (моля без излияния) който е с три(woo) радио модула,меню и вид на нокиа(C-5i) Работи прекрасно,никога не е губил обхват,със страхотна батерия-с две карти 10 дена с три една седмица,но това при положение,че не ползваш TV и радио:) а и със страхотен хардуер,т.е. много здрав физически и всичко това само за около 75-80 лв.Ползвам го повече от полвин година и един такъв продадох преди 5 месеца,и двата са в страхотно състояние.Просто четете коментарите преди да купите стоката и разберете,че и в Китай качеството струва пари;)
Ами щото нищо не разбирате:P Аз ползвам китаец;) (моля без излияния) който е с три(woo) радио модула,меню и вид на нокиа(C-5i) Работи прекрасно,никога не е губил обхват,със страхотна батерия-с две карти 10 дена с три една седмица,но това при положение,че не ползваш TV и радио:) а и със страхотен хардуер,т.е. много здрав физически и всичко това само за около 75-80 лв.Ползвам го повече от полвин година и един такъв продадох преди 5 месеца,и двата са в страхотно състояние.Просто четете коментарите преди да купите стоката и разберете,че и в Китай качеството струва пари;)
Имам телефона от една седмица. Засега съм доволен. С един радиомодул е и поддържа Java. Някой може ли да ми каже от къде да си купя handsfree, че нямах в комплекта?
Купих си телефона преди седмица и половина в комплекта имаше Хендсфрее което не работеше не искам да споменавам фирмата. Телефона иначе се държи добре засега !. Но липсват някой функции които са описани тук в сайта а те са че телфона няма скреенсейвър, няма гласово набиране има само разговор от разстояние. Телефона работи с памет карти до 8 ГБ !! .Пропуснах да кажа няма светкавица както пише в сайта.Между другото радиомодулите са 1 . Общо взето за такива пари около 150 лв. е приемливо и се държи добре ....има и един бъг в телефона ...а той е когато има входящо повикване при самото започване на мелодията първите 2 секунди се чува много глухо без да съм му задал да звъни с увеличаване... поне при мене е така
-
- Регистриран: 25 юни 2006, 19:28
Интересува ме- телефона има ли меню на български?
бъгъв роуминг
Минавайки в друга държава понякога не успява да се закачи за новите мрежи. След рестарт се оправя и се закача. Ако ръчно да му зададеш мрежа е ок, но пък тогава трябва да си играеш всеки път като минаваш граница.