C3322
Re: Samsung C3322
виж персонализираните настройки на картата на номера за изпращане на СМСи дали е правилен
и това е настроено вярно - за вива +359878000333
искам да питам вече ползващите този модел,дали и двете карти работят едновременно,т.е. ако говориш по едната карта,другата изчаква повикването или дава,че телефона е изключен.
Не, не работят едновременно. Когато говориш по едната, на другата й се дава звук че телефона е изключен или извън обхват. Но така или инак след това получаваш смс, че са те търсили. Ако оператора ти поддържа такава функция разбира се :) Телефона е супер, ползвам го от 2 месеца и съм доволна :) Отдавна не влача два телефона да ми тежат :)
Здравейте, купих си телефончето миналата седмица. Имам един проблем: не ми работят бутоните за бърз достъп. Дали има някаква уловка, т.е. да се пускат от някъде? Може ли някой да помогне?
-
- Регистриран: 06 авг 2012, 17:28
Здравейте!За да премахнеш проблема,в менюто влизаш съобщения-настройки-текстови съобщения-опции за изпращане-отчет за доставка и избери изключено.Итака проблема е решен.Чао
-
- Регистриран: 10 сеп 2012, 18:35
И аз съм много доволен от тел. но в описанието пише че може да записва разговорите а досега не съм намерил как.Моля ако някой знае да обясни.
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Здравейте,
На няколко пъти видях в мненията за телефона да се споменава хендсфри - моля някой да потвърди дали този телефон поддържа БЛУТУТ ХЕНДСФРИ.
Предварително благодаря!
На няколко пъти видях в мненията за телефона да се споменава хендсфри - моля някой да потвърди дали този телефон поддържа БЛУТУТ ХЕНДСФРИ.
Предварително благодаря!
Здравейте,
Желая да си закупя този модел телефон, защото получих добри отзиви. На мен ми е необходим предимно за разговори и затова имам един въпрос към Вас - каква е паметта на регистъра на телефона - колко номера помни набрани, пропуснати, приети - общо и поотделно за всяка група от повикванията. Питам Ви, защото си бях купил една нокия с 2 карти, а общия й регистър е само около 20 - 30 повиквания и не мога да се върна назад във времето - например преди няколко дни, когато някой ме е търсил. Имах един сансунг - слайд с 2 карти, който имаше по 30 набирания памет от всяка група или общо 90, но на 2 пъти му сменях лентовия кабел и вече става нерентабилен..
Благодаря за отговорите !
Желая да си закупя този модел телефон, защото получих добри отзиви. На мен ми е необходим предимно за разговори и затова имам един въпрос към Вас - каква е паметта на регистъра на телефона - колко номера помни набрани, пропуснати, приети - общо и поотделно за всяка група от повикванията. Питам Ви, защото си бях купил една нокия с 2 карти, а общия й регистър е само около 20 - 30 повиквания и не мога да се върна назад във времето - например преди няколко дни, когато някой ме е търсил. Имах един сансунг - слайд с 2 карти, който имаше по 30 набирания памет от всяка група или общо 90, но на 2 пъти му сменях лентовия кабел и вече става нерентабилен..
Благодаря за отговорите !
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Здравейте,
Производителат не е съобщил този детайл. Предлагам ти да попиташ в кол центъра на Самсунг, ок са и ще ти дадат инфо.
Производителат не е съобщил този детайл. Предлагам ти да попиташ в кол центъра на Самсунг, ок са и ще ти дадат инфо.