C6712 Star II DUOS
Re: Samsung C6712 Star II DUOS
С пренасочване не става ли? Пренасочваш първата карта към втората, изключваш я и готово! Би трябвало да стане!:(
страхотен тел!Батерията държи една седмица с бая ръчкане из него.Купувайте няма да съжаявате1
Ваички боклуци на нашия пазар са със един радио модул маи и ко да купуваме буклуци да им пълним гушите само
:D голям смях,е ако изключиш картата и я пренасочиш, за какво ти е телефона с двете сим карти като едната карта няма смисъл изобщо да и трябва телефон.Тя може да си стои изключена дори без телефон,да не говорим че пренасочването ще ти излезе двойно като цена
:D
:D
Здравейте. Лично за мен това, че телефонът е с 1 радио модул не е проблем, защото вероятността да ме потърсят едновременно е почти нула. Имам обаче питане към притежателите на този модел.
1. Как се държи телефонът при браузване, има ли забавяне?
2. Има ли проблеми с обхвата, защото съм чул, че това е характерно за някои двусимови телефони?
3. По колко време изкарва батерията и с колко говорене дневно?
1. Как се държи телефонът при браузване, има ли забавяне?
2. Има ли проблеми с обхвата, защото съм чул, че това е характерно за някои двусимови телефони?
3. По колко време изкарва батерията и с колко говорене дневно?
Много тихо звъни! Някой има ли същия проблем?
Някой няма ли вече преки впечатления от този модел? Бях се насочил към Е2152, но се загледах и в този модел и ми се искаше да събера малко инфо и за него.
-
- Регистриран: 14 окт 2008, 15:46
Голяяяма работа като е с един радиомодул! Сигурно всички тия,които ревете,че е с един радоимодул говорите по двата телефона едновременно в момента. Постоянно ви се случва да ви звъннат едновременно и по двата телефона и освен това не получавате смс,когато телефонът ви е бил извън обхват,че са ви търсили. Сега си потърсете и телефон имплантиращ ви втора уста и втори чифт уши,та да може да говорите едновременно и по двете линии ! Аууу,чакайте,не се сетих,ами и някоя друга ръка в повече също ще ви трябва,ми нали в едната ръка по принцип държите единия телефон,а в другата втория,а с коя ще записвате,мамка му?!
Правилно зависи от целта на ползване. Купувам го за жен ми. Тя им 2 карти едната от която ползва само да я търсят приятелки от глобул. Едва ли има повече от 5-10мин разговори седмично по нея и мисля че носенето на 2-ри апарат не си заслужава. А това телефонче ще влезе много добре в употреба. От всички коментари прочетох един минус за не едновременната работа на двете карти, надявам се е единствен :)
bobboi, ще те помоля да напишеш какви са ти отзивите, когато го купиш. Най-вече за батерията и дали имаш проблеми проблеми със софтуера, тъй като при телефоните с две сим карти рискът от някой бъг е по-голям.