D600
Re: Samsung SGH-D600
Klipovete sa edni ot nai dobrite. Stava vapros za parvata petica po klasirane. MP3 se 4uvat mn dobre , ama tam ima pove4e konkurenciq.
-
- Регистриран: 09 авг 2005, 23:06
Sony Ericsson K750i vs. Samsung SGH-D600
Neka sega az da se izkaja. Mislq , 4e bih pomognal v izbora vi ako se nalaga da izbirate Sony Ericsson K750i ili Samsung D600 .. ili prosto ste re6ili da si kupite edin ot dvata telefona. Zapo4vam s K750i - mnogo dobur telefon. Izklu4itelna kamera , dobur zvuk , otli4na bateriq , dobro radio - koeto oba4e li4no az ne izpolzvah. slot za pamet , koito povi6ih do 512 mb i telefona se spravq6e sravnitelno dobre , bez da se zatormozqva mnogo dopulnitelno(Memory Stick Duo Pro slot). dobre konstrirano i lesno menu. Stereo hendsfree s otli4en zvuk. usb kabel + lesen software. opciq za zapisvane na razgovor , pulen nabor ot glasovi komandi/nabiraniq , infrared + bluetooth - napulno suvmestimi i bezproblemo rabote6ti. Mnogo dobra svetkavica(nai-dobrata) Otli4na za6tita na kamerata. Trudno draska6to se stuklo na displaya. Bogat izbor ot aksesoari , za sujalenie oba4e trydno otkrivaemi v BG ||| Lo6i video klipove , lo6 joistick (razvalq se) , problemi pri diodite za osvetlenie na klavieturata. Sravnitelno lo6 display. Problemi s firmware na telefona . Vuzmojno e restartirane i izklu4vane. lo6 signal (obhvat) na po-zabytani mesta. (4esto gubene na takuv). dosadno zabavqne pri vlizane v galeriq . Sravnitelno lesno trie6ta se panelna konstrukciq.Tova e po-otli4itelnoto za koeto se se6tam.Cenata v momenta my e 600 lv. .................................................................................................. SEGA za D600. Purvo da spomena , telefona za razlika ot K750i e slider , i za nqkoi hora spora i izbora mejdy dvata priklu4va o6te tuka. Ynikalen display , sravnitelno dobra bateriq . Pri 4esto polazvane durji okolo 2 dena , pri obratnoto okolo 3-4 (Bateriqta e s gumirano pokritie protiv draskotini). Pri4ina za tova e displaya. Mnogo dobra kamera , leko otstupva6ta na K750i(nqkoi hora tova nqma da go zabelejat) . Ynikalni video klipove. bih kazal nai-dobrite. Telefonut v tova otno6enie e lider sred vsi4ki. Otli4en software , nikakvo zabavqne. Po4ti bezgre6en pri bluetooth operaciite. ( v sravnenie s predhodnite modeli , samsung sa iz4istili problema po4ti na 100 % ). Otli4niq soft se dopulva s pulen nabor ot office prilojeniq , Excel , PowerPoin , World , i t.n. Su6to taka raz4itane na pdf filove (Acrobat Reader), Otli4em usb izhod . Svurzvane na telefona s televizora posredstvom audio/video kabela (vklu4va6t se v komplekta). Perfektna opciq posredstvom su6tiq kabel za svurzvane s uredba ili usilvatel. Taka telefona igrae rolq na player za video i audio (4rez TV ili Usilvatel) kakto i kombinirano. Perfekten obhvat. Otli4na 4yvaemost. diodi na klavietura - ka4estveni za razlika ot K750i. (nikakvi problemi) . golqma vutre6na pamet , raz6iritelen slot TransFlash microSD . Pisaneto na SMS-i naprimer e istinsko udovolstvie. Otli4no stereo handsfree. ||| Slaba svetkavica ( tuka pak ima podobrenie v sravnenie s pred6estvenicite my , no moje i po-dobre). Dobur zvuk , dulja6t se na stereo govoritelite , no SLAB. Tvurde malki sa govoritelite. neza6titena kamera. Leko zabavqne pri snimane. lipsa na radio. Lipsa na USB kabel za vruzka s computer(ne vinagi).Ne raz4itane na nqkoi snimki(prehvurleni naprimer ot nokia/sony ericsson) Cenata v momenta my e 660 lv................................................................................................... Tova e koeto uspqh da se setq. Napisah vsi4ko tova , tui kato sam imal i dvata telefona dostatu4no vreme da razbera vsi4ko za tqh. Imam takava naso4enost. Li4no za mene D600 e po-dobur telefon. Ogromen "+" za tova e naistina Ynikalniq my display. ( golemina , qrkost , rezoluciq). Tv-Out-a su6to povliqva v izbora mi (ne samo zaradi fakta 4e go ima , ami zaradi tova 4e e napraven kakto trqbva. Perfektna kartina i zvuk ). Office prilojeniqta sa otli4itelna 4ertna toq telefon , 4ieto moto e The Power of Business . Mislq , 4e Samsung nai-posle izkaraha taka da se kaje perfekten telefon , i lipsa na radio i nqkoi drygi ne tolkova zna4itelni ne6ta ne promenqt situaciqta. ... Nadqvam se da sam vi pomognal v izbora na telefon.
vodkarulez
vodkarulez
sq na koi da vqrvam we hora?edni pi6at ,4e ima infra cherven port drugi ,4e nqma????a sq de !
Ето какво пише в един много популярен и при това небългарски сайт :
Infrared port No
Infrared port No
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
ina4e kato cqlo telefona struva li si.6tot mislq da si go vzema
Samsung SGH-D600 i Sony Ericsson K750i
po dobur telefon ot D600 zasega ne sum vijdal.
po dobri snimki ot K750 i mnogo pove4e funkcii ot nego. Edinstveniq minos e radioto i irda 4e nqma. Pravi neveroqtni klipove i e mnogo stilen telefon. Sravnenie s K750 Samsunga e s 5 klasa nad nego.
Tova e moeto mnenie. Imal sum i dvata telefona no D600 e mnogo po dobur.
po dobri snimki ot K750 i mnogo pove4e funkcii ot nego. Edinstveniq minos e radioto i irda 4e nqma. Pravi neveroqtni klipove i e mnogo stilen telefon. Sravnenie s K750 Samsunga e s 5 klasa nad nego.
Tova e moeto mnenie. Imal sum i dvata telefona no D600 e mnogo po dobur.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: Samsung SGH-D600 i Sony Ericsson K750i
A az sym vijdal I moeto mnenie se razlichava ot tvoeto mnenie - Moe mnenie
hora kajete mi kav tel da si kupq pls
zna4i D600 e qk kefi me qko e stilen ima si si4ki xtri , no mu e slab zvuka i na irda ...
SE K750i primerno sa6to e qk
ama sam siguren 4e do 2 3 mes 6e mu padne cenata s pone 200lv
ima sa6to nqkoi qki nokii ama ne moga da si haresam ni6to
pomognete pri izbora mi molqq
MERSI PREDVARITELNO
zna4i D600 e qk kefi me qko e stilen ima si si4ki xtri , no mu e slab zvuka i na irda ...
SE K750i primerno sa6to e qk
ama sam siguren 4e do 2 3 mes 6e mu padne cenata s pone 200lv
ima sa6to nqkoi qki nokii ama ne moga da si haresam ni6to
pomognete pri izbora mi molqq
MERSI PREDVARITELNO