D600
Re: Samsung SGH-D600
Zdraveite, az otnovo imama zapitvane, poneje s1m si vzel tozi telefon i go imam ot 3 dena, neznam nqkoi negovi extri kavo pravqt, tava ISO kakva extra kam kamerata e
Като на лентите за фотоапарати. Слагаш го на АУТО, и всичко е ОК
/Има само 1 дефект, за който никой не говори, а именно, че телефоните, които са в магазинната мрежа в момента имат дефект: не могат да напълнят допълнителната TransFlash карта повече от 128 MB. Споделям го от личен опит, след като телефонът ми се разходи по сервизите,а аз се разходих по магазините с картата си и изпробвах други телефони D600. На сайта на Samsung няма никаква информация за този проблем, а доставчика ми предложи да ми смени телефона за друг модел или друга марка тел./
С каква карта си(марка) ? Някой с подобен проблем ?
С каква карта си(марка) ? Някой с подобен проблем ?
Samsung SGH-D600
imam telefona ot sedmica,napravix mu zarejdane na bateriata 2 pati po 12 4asa i palen razrqd.Telefona mi izdarja 48 4asa pri razgovori okolo 30 min na den, napravata na 5 -10 snimki bez svetkavica i po4ti ni6to drugo.Tova normalno li e?Po tehni4eski danni go davat 7 4asa razgovori ili 300 4asa stend by.Tova mi se vijda nevazmojno pri tozi golqm displei,no mislex 4e 6te darji pone 3 dni pri takava eksploataciq.Molq pi6ete!
Привери как е ситуацията с блутута...
А и все пак батерията достига оптимален режим след 10тина цикъла на презареждане.
А и все пак батерията достига оптимален режим след 10тина цикъла на презареждане.
Аз не обичам тази марка, но мой приятели я ползват и имам поглед над нещата. Мисля че е нормално да ти държи толкова.
Ne sam polzval o6te bluetooth.Bqh do magazina ot koito go kupix,smeniha mi zaraqdnoto s drugo.Imax 4erno i mi go smeniha s drugo 4erno.Pri parvoto zarqdno izkara 1 den.S vtoroto efecta be6e sa6tiq.Dadox go na tehnika tam,i toi go e zaredil s negovo zarqdno,sivo na cvqt, izdarja 2.Dadoha mi takova zarqdno i na men.V momenta e zaredeno s nego, dano da izdarji pove4e ot dva dni.Pri teb kolko darji telefona?
Едно от слабите места на Samsung е слабата батерия ;) Тази марка не се слави с издържливост.
Тя въобще не се слави с нищо добро, особено в сферата на мобилните телефони.
Molq nqkoi koito ima tozi telefon da spodeli za bateriata mu.Ne mi se komentira ne6ta za markata samsung ili za druga.Iskam da razbera dali tova e normalno ili trqbva da podmenq bateriqta!Molq da pi6e nqkoi koito e s takav telefon v momenta!