D600
-
- Регистриран: 03 мар 2007, 21:38
Re: Samsung SGH-D600
MErsi choveche ama az veche si go zeh Samsung d600 ! Mersi za savetite :}
Здравейте...имам няколко въпроса относно телефончето... от скоро го имам и още не съм разучила всичките му екстри....
Имам нужда от помощ..не мога да открия с кой бутон се слиза на нов ред при писането на СМС( голямо търсене беше и без резултат :( )....
и още ме интересува защо bluetooth устройството ми не може да открива Nokia... а също и защо мога да получавам фаилове само от апарати на Самсунг... има ли нещо общо с настройките...или ........ Благодаря ви предварително :)
Имам нужда от помощ..не мога да открия с кой бутон се слиза на нов ред при писането на СМС( голямо търсене беше и без резултат :( )....
и още ме интересува защо bluetooth устройството ми не може да открива Nokia... а също и защо мога да получавам фаилове само от апарати на Самсунг... има ли нещо общо с настройките...или ........ Благодаря ви предварително :)
-
- Регистриран: 30 мар 2006, 19:45
Jeni_ nov red i az nqmam ideq kude e,no failove si polu4avam spokoino ot vsqkakuv model telefon i si prashtam na vsi4ki.Malko po-trudno e svurzvaneto s Nokia,no ne nevuzmono.Vij v oputvaneto ti za telefona.I az ako namerq shte ti kaja :)
imam takuv i v nego ima samo snimki na DX
samsung d600 THE BEST mno0o qk tel we mn me radva :D haha i snimkite sa super qki na k0mpa kat0 si gi izkaram i mp3-kite zvu4at qk0 awe nqq k0 da si g0v0rim pr0st0 nai d0briq :DD~~
Да , като изклю4им 4е дисплея на D600 е с 240x320 пиксела , а на V630i е 176х220 пиксела :)
imam go ot 1 godina blizo i sam pratil dva sms-a mai samo, nqmam i predstava kak se pravi nov red no da se svarzvam s nokiq 4rez bluetoot nqmqm preblem imam takav s Sony Ericson no pri povtorno t1rsene go namira.
nqkoi moje li da mi kaje podrobno kakvi sa 6ibanite nastroiki za internet-a na globul 6toto ve4e mnoo se nervq ot t1piqt im sait deto ni6to ne razbiram. 10x predvaritelno
Жени, успя ли да се справиш със слизането на нов ред? Ако не си, следвай следните стъпки:
1. Натисни и задръж диез(#) докато се появи менюто със специалните символи.
2. Натисни 9 след това "да" и си готова.
Ще се радвам ако съм ти помогнал.
1. Натисни и задръж диез(#) докато се появи менюто със специалните символи.
2. Натисни 9 след това "да" и си готова.
Ще се радвам ако съм ти помогнал.
Привет на всички. Някой може ли да ми каже как да инсталирам нов софтуер на този телефон. Изтеглиф си нови версии и програми с които уж се върши работа но.....уви. Нещо не се получава. Благодаря предварително!