D880 Duos
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Samsung D880 Duos
Zanachi ot vtorata na moje da se izbira?
избираш от която решиш
zdraveite intersuvame online magazinite kakva garanciq davat na aparatite d880 i koi gi servizira ot kude se vnasqt
susto taka mobile bulgariq davat li nqkakva garanciq za aparatite si.
i kak se osustestvqva zakupuvaneto na tezi aparati
ste se radvam ako nqkoi moje da mi otgovori na tezi vuprosi
blagodarq predvaritelno
susto taka mobile bulgariq davat li nqkakva garanciq za aparatite si.
i kak se osustestvqva zakupuvaneto na tezi aparati
ste se radvam ako nqkoi moje da mi otgovori na tezi vuprosi
blagodarq predvaritelno
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Ami pitah, zashtoto vij kakvo e pisal...
"1-Dvete sim karti sa aktivni no samo ot ednata moje da nabira6.Ako iska6 ot drugata edin burz restart za 30 sec s edno kop4e otstrani i vtorostepennata stava purva."
"1-Dvete sim karti sa aktivni no samo ot ednata moje da nabira6.Ako iska6 ot drugata edin burz restart za 30 sec s edno kop4e otstrani i vtorostepennata stava purva."
просто натискаш бутона за да избереш с коя карта да набереш, няма никакво рестартиране
Кажете как става с набирането от двете карти без рестарт, че нещо не се получава и има ли някакъв проблем ако сложа БГ меню
От лявата страна на телефона има малък бутон, над големият сребрист бутон за звука, той служи за избор от коя карта да се извърши повикването.Избирате си номер от тел. указател или цифра от бързия избор и в долната част на екрана се появяват две отметки за двете сим карти. По подразбиране винаги е активна едната на която е зададено да е основна/отметката им "свети"/.Без значение на кое място е сложена.Ако желаете да позвъните от другата карта, натискате веднъж малкия бутон и за момента става активна другата карта.Зелена слушалка и говори.Ако задържите натисната цифра за бърз набор, по подразбиране се извършва набиране от зададената като основна карта.Никакви рестарти и секунди.Смяната се извършва светкавично.След затваряне на телефона и отваряне за нов разговор, отново е активна основната карта.
Имам този телефон от две седмици.Невероятен е.Сменил съм няколко други/включително и китайски с две SIM/, но нищо по-добро не съм имал.Затова закупих оше един за подарък за Великден за близък човек.Препоръчвам Ви го.
Имам този телефон от две седмици.Невероятен е.Сменил съм няколко други/включително и китайски с две SIM/, но нищо по-добро не съм имал.Затова закупих оше един за подарък за Великден за близък човек.Препоръчвам Ви го.
А може ли да се пише в тел. указател на български?
Това толкова пъти го повтарях,писал съм го поне 3 пъти тук,но кой да чете...Благодаря ти колега,че си го обяснил по-подробно този път ти,и дано вече първо да се потърси и прочете преди да се пита едно и също...