D880 Duos
Re: Samsung D880 Duos
Вече разбрах как става благодаря за обяснението просто тел беше нов и не му разбирах нищо още много е добър единствения недостатък му е че няма светкавица имал съм и аз китайски обаче тоя е много по добър
С български букви от телефона не може да се пише.Може с програмата, която я има на диск в комплекта.През компа.Само не знам търсенето в телефона после как ще става, като няма кирилизирана клавиатура.
Моля. Съгласен съм напълно с теб, но сам виждаш...
Някой може ли да ми каже, защо на този телефон не могат да се пускат приложения с разширение .jar? Примерно когато искам да инсталирам някакъв софтуер, трябва да пусна .jad файл - така става, но когато няма такъв файл, .jar файла не може да се инсталира. Със стария ми Benq-Siemens, нямах такива грижи - почти всичкия софтуер вървеше! Последното, което исках да сложа е картата на София, която се разпространява само като Sofia.jar, a няма .jad файл, кото да пусна! Това проблем на телефона ли е, или просто този Самсунг не го потдържа?
Има една много малка програмка,казва се Make Jad,катоя стартираш на компютъра се отваря едно прозорче,където "завличаш" с мишката .jar файла и след секунда ти е генериран .jad файл .Никакъв проблем.
Това добре, намерих програмката и наистина работи. Обаче паметта за java приложения явно е крайно недостатъчна, поради факта, че не мога да инсталирам някой софтуер с големина, например 2,8 MB. Теледона ми връща съобщение, че големината на програмата е над позволения размер. Това ми се струва малко тъпо, защото телефони на къде по нереномирани производители се справят с тези задачи без проблем :( Някой има ли опит с инсталирането на по - големи java приложения на този телефон? Може аз да бъркам нещо!
Телефона е боклук (според мен)- когато натисна малкият бутон отстрани ми излиза менюто за задаване на основна сим карта и въобще немога да превключа по какъвто и да е начин "дори за едно набиране" другата сим карта без да се рестартира телефона. съмнявам се да не правя нещо както трябва според написаното от колегите. с българско меню съм -възможно ли е да е друга версията на софтуера?
Много е възможно да е от версията на софта,или да са разбърникали нещо,когато е слагано БГ меню.НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИЗЛИЗА менюто за смяна на основната карта,когато натиснеш малкия страничен бутон.
"VENKO29" когато искаш да избираш от която и да е от двете карти натискаш зелената слушалка
и тогава вече със страничния малък бутон избираш дали да избираш от SIM1 или SIM2,а ако искаш втората карта да ти стане главна тогава рестарт ама то е само за интернета когато ползваш дано си разбрал нищо му няма на телефона много е добър наистина работи като два отделни
и тогава вече със страничния малък бутон избираш дали да избираш от SIM1 или SIM2,а ако искаш втората карта да ти стане главна тогава рестарт ама то е само за интернета когато ползваш дано си разбрал нищо му няма на телефона много е добър наистина работи като два отделни
Само да питам и аз малко нещо...значи колко от хората които го ползват са на 2 оператора,мисълта ми е че 2 карти не значи непременно 2 оператора, та има ли някакъв проблем при преминаването от едната СИМ към другата ако са на различен оператор. И другото нещо е дали Bluetooth слушалките си бачкат нормално с телефона?