D880 Duos
Samsung D880 Duos
super gsm na prav pogled izglezda super!
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Re: Samsung D880 Duos
Наистина доста добре изглежда!И при това работи с 2 карти!!!
strahoten telefon,otdavna 4akah izvesna firma da napravi ne6to podobno,4e na kitaiskite im nqmam vqra,ako ima nqkoi takav da kaje kakvi sa mu vpe4etleniqta
Samsung D880 Duos
Mnogo e dobur telefona,probvah go veche.
Moje li da se nabira ot 2-te SIM karti bez da se nalaga da im se smenqt mestata ?
да,може,и двете са активни едовременно,без да сменяш нищо
dobre izglejda i pri sravnenie s kitaiskite telefoni pe4eli. nqkoi znae li kak e bateriqta/ima li dobra avtonomiq/
V4era si go vzeh toq telefon i sega 6te isakajq mnenieto si:
1-Dvete sim karti sa aktivni no samo ot ednata moje da nabira6.Ako iska6 ot drugata edin burz restart za 30 sec s edno kop4e otstrani i vtorostepennata stava purva.
2-Nqma svetkavica i snimkite sa dobri samo na dnevna svetlina.
3-Baven e.4
4-Mujki telefon e!Mnoooo e stilen za tva si go vzeh.
p.s. drugata sedmica 6te vi kaja kolko mu izdurja bateriqta.
1-Dvete sim karti sa aktivni no samo ot ednata moje da nabira6.Ako iska6 ot drugata edin burz restart za 30 sec s edno kop4e otstrani i vtorostepennata stava purva.
2-Nqma svetkavica i snimkite sa dobri samo na dnevna svetlina.
3-Baven e.4
4-Mujki telefon e!Mnoooo e stilen za tva si go vzeh.
p.s. drugata sedmica 6te vi kaja kolko mu izdurja bateriqta.
-
- Регистриран: 13 дек 2007, 14:14
Какви са последните ви отзиви за този телефон?Има ли българско или поне руско меню?Как държи батерията?
Нещо се отказахте да споделяте напоследък?
Нещо се отказахте да споделяте напоследък?
Телефона е чудесен.Батерията държи доста,значи 3 дни с двете карти разговори и слушане на музика и още има 1 чертичка.Колегата в по-предния пост нещо се е объркал-няма никакъв рестарт ако искаш да набираш от втората карта,с бутона отстрани само се сменя отбелязката на екрана-от едната карта минава на другата и набираш.рестарт трябва само ако искаш втората карта да стане PRIMARY и да я ползваш за WAP GPRS данни.