D900
ГОВОРЯ КАТО СОБСТВЕНИК!
ГОВОРЯ КАТО СОБСТВЕНИК!
/телефона е закупен от Германос с 24месеца гаранция и цена от 569лв./
Ето малко информация "от първа ръка" :)
Изключително качествени материали. Перфектна сглобка. За справка - капака /горната част/ е с амортисъорче! Плъзгането му е леко и мазно! Кеф! Няма нищо общо със слайдерите на Нокия. Ама изобщо не може да се говори за прилики! Дисплея е НЕЧОВЕШКИ! За дисплейте на Самсунг няма какво да се коментира. Батерията държи 2/два/ дни при разговори около 30 минути на ден и доста игра с камерата. Камерата е 3 или 3,2 МП - не разбрах точно. Дневните снимки на открито са перфектни. Снимките на изкуствено осветление са посредствени до слаби. Според упътването тела подържа стерео блутуут. Не съм пробвал. Звъненето е твърде тихо!!! Но вибрацията е неочаквано силна и донякаде компенсира тихото звънене. Софта е бърз и лесен. Не забива. Основната тема е много хитра. Пейзаж а на небето има облаци. Колкото е по-лош сигнала толкова по-гъсти и тъмни стават облаците! При разговор се чува силно и ясно!
/телефона е закупен от Германос с 24месеца гаранция и цена от 569лв./
Ето малко информация "от първа ръка" :)
Изключително качествени материали. Перфектна сглобка. За справка - капака /горната част/ е с амортисъорче! Плъзгането му е леко и мазно! Кеф! Няма нищо общо със слайдерите на Нокия. Ама изобщо не може да се говори за прилики! Дисплея е НЕЧОВЕШКИ! За дисплейте на Самсунг няма какво да се коментира. Батерията държи 2/два/ дни при разговори около 30 минути на ден и доста игра с камерата. Камерата е 3 или 3,2 МП - не разбрах точно. Дневните снимки на открито са перфектни. Снимките на изкуствено осветление са посредствени до слаби. Според упътването тела подържа стерео блутуут. Не съм пробвал. Звъненето е твърде тихо!!! Но вибрацията е неочаквано силна и донякаде компенсира тихото звънене. Софта е бърз и лесен. Не забива. Основната тема е много хитра. Пейзаж а на небето има облаци. Колкото е по-лош сигнала толкова по-гъсти и тъмни стават облаците! При разговор се чува силно и ясно!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 14:51
Re: Samsung D900
pri d900 ima li sushtia problem kato pri d500 za kachvane na JAVA igri.shtoto imam d500 i ima edni duuulgi putishta po koito se kachvat java igri.pri d900 sichko normalno li e?? (t.e. copy/paste i gotovo)
inache e brutalen,az kato subera pari esenta she si go zema sigurno.
inache e brutalen,az kato subera pari esenta she si go zema sigurno.
Да,по същия начин става!
Има пачове , но трябва сервизен кабел!
Има пачове , но трябва сервизен кабел!
Още малко инфо за тела - имам го от 4 месеца. Не забива изобщо, щото не е смарт като N73 на сина ми, той го скъсва от бъзикане и естествено на всеки 3-4 дни се налага да го рестартира. Плъзгача не хлопа, когато се отвори докрай - там си има някаква затяжка. Почти невъзможно е да го изтървеш, щото отдолу е като гумен и не се хлъзга дори и в потна ръка. Видеото му е малко по-добро от това на N73(понеже ги имам и двата подръка за сравняване), докато снимките обратно - малко по-зле. Много по компактен, много по-изискан от тухлата N73, но 100% мъжки телефон. С карта от 1GB снимам колкото и когато си поискам, но доста пътувам и липсата на радио е кофти. Общо взето за цената си е добре - аз го взех навремето за 450лв.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 14:51
той даже май още е 450лв
аз ще поработя и мисля да си го взема :)
а какво ще кажете за начина по който изписва набираните цифри...кой друг се е сетил :)
за тези които не знаят-появява с едно химикалче,което изписва с анимация цифричките,и то в 3д пространството на един лист (по-просто,гледате по диагонал,а не фронтално отгоре 2д)
а геко,можеш ли да ми пратиш снимки,правени с него на [email protected]
аз ще поработя и мисля да си го взема :)
а какво ще кажете за начина по който изписва набираните цифри...кой друг се е сетил :)
за тези които не знаят-появява с едно химикалче,което изписва с анимация цифричките,и то в 3д пространството на един лист (по-просто,гледате по диагонал,а не фронтално отгоре 2д)
а геко,можеш ли да ми пратиш снимки,правени с него на [email protected]
geko,снимаш колкото поискаш но по 30 снимки-после прехвърляш тези снимки картата,триеш старите да освободиш памет.пак снимаш,пак прехвърляш и т.н.
А с клип е още по-лошо - дефакто се снима само 5 мин,защото повече памет в телефона нямаш!
А с клип е още по-лошо - дефакто се снима само 5 мин,защото повече памет в телефона нямаш!
Вярно е. Това според мен е единственият недостатък. Бях видял в един РУСКИ сайт, че имаше начин това да се оправи. Ама аз не си падам по такива програми. Намерих си друг телефон който няма този проблем
Re: Samsung D900 display
4uh ot edin priqtel koito raboti v 2Be 4e D900 ima problem s displeq, kato se natisnel malko i zaminawal, ve4e imalo dori i vurnati....
Еми какво да кажа днес си го купих ....първо бях се засилил мн към Nokia 7390 ,но се отказах след като ги поразгледах усетих кой е моя телефон! Много ми харесва мисла че дизайна му е ослепителен ,като си го сложих в джоба на дънките не го усещах...в сравнение с повечето ми стари тел (I-mate kjam/Nokia n 71 ....)нямам думи .Моя позната има същия ,но от мн отдавна ,като излезе в бг....и днеска и го видях и си изглеждаше ,като моя почти ..дори го е изпускала няколко пъти.Снима много качествено....стереото също е мн качествено, но леко тихо- мен това лично не ме притеснява,дисплейя е кристал :) ...само трябва да вида от къде да си взема кабел за Tv out -а.
СУПЕР СТИЛЕН !
СУПЕР СТИЛЕН !
Iskam da popitam zashto moq D900 kat snimam mi dava snimkite ogledalno oburnati kak da go opravq tova nqkoi ima li predstava? nemojah da namerq taka extra po telefona molq ako nqkoi znae da kaje che oshte nesum go platil i se chudq dali da go vzimam.
Blagodarq predvaritelno
Blagodarq predvaritelno