D900
Re: Samsung D900
да бе и аз това се чудя че и на моя така през USB.ама имам и друг кусур я кажете как точно да си настроя слайд звука при отваряне и затваряне че точно нз къде да човъркам.че ми е от тоз четвъртък е моя е D900i ама все пак са сходни
Nqmam kakvo da kazvam poveche Slavo. I vyobshte ne smqtam poveche da pisha v razdel Samsung.
-
- Регистриран: 30 дек 2006, 11:15
Menu->settings->sound settings->slide tone :)
mmmm до тука добре Menu->settings->sound settings после обаче нямам аа слайд тон .обаче в настройки на телефона имам слайд някви настройки ама те са само при отваряне да отговаря на повикване и при затваряне да прекратява разговор.не знам нищо друго относно слайда не намерих в опции .GSM-a ми е все пак D900i дали това i е от значение за настройките.
-
- Регистриран: 11 авг 2007, 17:51
Вчера си взех Samsung D900 и това, че прехвърлянето на информация върху Micro SD картата не става директно, а първо трябва да я прехвърлите в телефона и след това от телефона да я пратите на картата не е вярно. Който е заинтересуван да пише на [email protected]
Вече го има и на по-дотъпна цена...
А някой може ли да ми каже дали D900 вече действително има такава функция като вариант-като те търси някой,хем да звъни и хем да вибрира едновременно???Вярно ли е това или е просто слух...?Казаха ми,че по-новите модели Samsung я имали...
В какво се сътои разликата между Samsung D900 и Samsung D900i-освен в годината на производството разбира се и това,че D900i има радио,а D900-няма.В това ли е само разликата им?
А някой може ли да ми каже дали D900 вече действително има такава функция като вариант-като те търси някой,хем да звъни и хем да вибрира едновременно???Вярно ли е това или е просто слух...?Казаха ми,че по-новите модели Samsung я имали...
В какво се сътои разликата между Samsung D900 и Samsung D900i-освен в годината на производството разбира се и това,че D900i има радио,а D900-няма.В това ли е само разликата им?
ne e samo tova razlikata, no drugite ne sa sa6testveni. naprimer pri d900i go niama zvuka pri otvariane i zatvariane na slaidera, ne 4e e 4ak takav problem, no poneje az sam s d900i mi se iska6e da go ima.ina4e vsi4ki kazvat 4e e podobrenata versia na d900...........kolkoto do vibraciata i zvuka ednovremenno, da taka e
dam i az imam d900i qd me e 4e go nqmam slaid zvuka.drugoto deto me kefi 4e vmesto kartina na obajda6tiq moje da mu lepne6 klip4e.a da slu4aino nqkoi da znae kak se smenq temata 4e tva sys zelenoto me drazni iskam da ima snqg i t.n.spored sezona dali se smenq?
Има модел D900i и аз го купих днес. Някои може ли да ми каже дали имената в телефоният указател могат да се изписват на кирилица? И ако не, то при всички Самсунзи ли е така или другите модели подържат кирилица?
ТЕЛЕФОНА ГО ИМАМ ОТ 6 МЕСЕЦА .
НИКАКВИ ДЕФЕКТИ !
РАБОТИ ИДЕАЛНО !
КУПУВАЙТЕ !
НИКАКВИ ДЕФЕКТИ !
РАБОТИ ИДЕАЛНО !
КУПУВАЙТЕ !