D900i
Re: Samsung D900i
ем не знам така ми се струва колко зима горе долу за минутка вътре?
ами през GPRS таксува не престоя и трафика!може и цял ден да си на линия,ако не си пишеш,няма да ти трупа кинти ;) а като си пишеш съопщенията са толкова малки,че...
щом казваш :) ище не мога обаче да се оправя що толкова малко ми ги дава на линия а дефакто са повече
виж настройките на skype,може да е настроен да показава само тези които са на линия
имам предвид когато съм от тела и на пц-то едновременно имаразликав хората на линия.иначе ги дава тия дето не са в момента.btw как да влезна в настройки да си сменям на отпочиващ туй онуй?
даже сега ми дава trial version is expired.иска нещо да я купя.имаш ли нещо на идея дето е без пари плс помогни че не знам от къде да дръпна пак друг скайп дето да не се купува
даже сега ми дава trial version is expired.иска нещо да я купя.имаш ли нещо на идея дето е без пари плс помогни че не знам от къде да дръпна пак друг скайп дето да не се купува
в дата.бг има кракната версия ;) а може и тука http://gsm.metincom.net/download.php?view.11110
тука в метинкома пише 1 че се плащало :( аз от там я дръпнах
дай някой друг линк че в датата излиза една ама е супер малка и не ми се вярва да е тва
дай някой друг линк че в датата излиза една ама е супер малка и не ми се вярва да е тва
ZDr, za sujalenie tozi D900i s eokaza super razo4arovanie, osobeno lipsata na Pixel viewer-a, az go tursih po i-net, no ne6to ne moga da go namerq. ako znae nqkoi ot kade da se drupne, pls da kaje ili nekoq podobna porgramka.
blagodarq
blagodarq
-
- Регистриран: 04 апр 2008, 14:17
abe guys,
imate li predstava zashto ne se aktivira Bluetooth vuobshte? kato mu dam Activate, telefona zaciklya totalno i tryabva da go izklucha. Dali e neshto hardware ili software. Vuzmojno li e da se fix-ne bluetootha, tui da se kaje, ako neshto se e precakal?
thanks
imate li predstava zashto ne se aktivira Bluetooth vuobshte? kato mu dam Activate, telefona zaciklya totalno i tryabva da go izklucha. Dali e neshto hardware ili software. Vuzmojno li e da se fix-ne bluetootha, tui da se kaje, ako neshto se e precakal?
thanks