D980
Samsung D980
---------------BAN------------------
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Samsung D980
Учудващо защо от сайта спят и не публикуват и другите модели от анонса преди седмица. Гсмарена-та вече има ревюта на някои от тях.
:((
:((
150 евро, не 1500 евро.
Както и да е - за тези пари е много по-добър (B2700) избор от Sonim, който е наистина най-здравият телефон към днешна дата, ама е с бая дървен интерфейс и е доста скъп (в Джефф го гледах за 600лв.).
Както и да е - за тези пари е много по-добър (B2700) избор от Sonim, който е наистина най-здравият телефон към днешна дата, ама е с бая дървен интерфейс и е доста скъп (в Джефф го гледах за 600лв.).
-
- Регистриран: 18 апр 2008, 10:27
На мен ми харесва телефончето. Има добра камера и приятен външен вид. Цената също пада сравнително бързо. Най - важното за меп е колко ли ще кара батерията с тези два сим-а. Някой да има "пресни" впечатления??? Или изобщо някакви впечатления :)
Кво е тва видео ве?!?Моята 5320 прави 320x240@15fps, а е 3 мегапиксела надолу.Като цяло е добър, но дизайна не ми харесва
-
- Регистриран: 27 апр 2007, 13:12
Телефона е супер, но има два съществени недостатъка - батерията свършва бързо /в замяна на това са две/ и обхвата е по-слаб в сравнение с телефони НОКИА. Освен това не може да се пише на кирилица /контакти и SMS-и/
kakvo zna4i barzo svar6va bateriata? izkarva li pone den? Blagodarja predvaritelno
-
- Регистриран: 27 апр 2007, 13:12
По отношение на батериите - всяка от тях изкарва четири пълни дена като на ден говоря общо около 1 час. През тези 4 дни не изключвам телефона и той е активен с двете си карти. Интересното е, че в началото, батериите изкарваха доста по-малко, но в течение на времето като че ли се "разработиха" и сега са доста по-добре
Моля да ми помогне някой как се използва телефона за офис приложения Word , Excel и др. Дали изобщо може това защото в менюто не го срещнах никъде.
Изкам да знам дали силно звъни.Защото това ми е достс необходимо.