E1107 Crest Solar
Samsung E1107 Crest Solar
[i]Мисля да си го взимам за втори телефон за разговори, ако някой си го е купил вече да пише как се държи. [/i]:)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Samsung E1107 Crest Solar
Ами и аз сериозно се замислям дали да не го взема. За зимата когато слънчевата радиация е по-силна може да е от полза . Ако някой се е престрашил да го вземе може да сподели впечатления от батерията.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
И на мен ми е доста любопитно да разбера този панел дава ли някаква практическа полза или просто е рекламен трик?
Ако има ефект от панела,то цената от стотина лева е повече от добра!
Ако има ефект от панела,то цената от стотина лева е повече от добра!
xaxa по едно време бяха пуснали такива зарядни и се оказа пълна глупост... подозирам че и това е ще е така ... ако работи то ще са необходими много часове за зареждане на слънце
И никакви лични впечатления..
Соларния панел е готина хрумка. Ясно е, че за да ти зареди батерията напълно ще е необходимо много време на слънце, но и не е нужно - идеята според мен е да се 'удари едно рамо' на батерията и ако обикновено издържа 5-6 дни (с този екран и без мр3 дрънкалки), с панела да станат 7-8.
Обаче сигурно трябва да се поставя със задника нагоре, което означава, че дисплеят ще бъде перманентно забит върху бюрото, което поставя два въпроса - дали ще се чува добре и дали екранчето няма да се цапа лесно (това зависи от релефа на панела около него, де)...
Соларния панел е готина хрумка. Ясно е, че за да ти зареди батерията напълно ще е необходимо много време на слънце, но и не е нужно - идеята според мен е да се 'удари едно рамо' на батерията и ако обикновено издържа 5-6 дни (с този екран и без мр3 дрънкалки), с панела да станат 7-8.
Обаче сигурно трябва да се поставя със задника нагоре, което означава, че дисплеят ще бъде перманентно забит върху бюрото, което поставя два въпроса - дали ще се чува добре и дали екранчето няма да се цапа лесно (това зависи от релефа на панела около него, де)...